Evet çatlasın diye yapılıyordu hatırladım. Toplama gününde sorun olmasın, erken çatlamasın diye başka bir iğne daha yapılıyordu.Ikınsi ayrı işleri yapmiyor mu ben mi yanlış hatirliyorum bilmiyorum.. gonopepty catlasın diye veriliyor sanırım.. ki ben transferden 2 gün sonra da çatlatma ignesi vurulmustum ismini ordan hatirladim
Ovitrial bi de sanıyorum çatlama iğnesi..Evet çatlasın diye yapılıyordu hatırladım. Toplama gününde sorun olmasın, erken çatlamasın diye başka bir iğne daha yapılıyordu.
Hekim bunu kullanacaz dedi ama nedenini hiç anlamadımEvet çatlasın diye yapılıyordu hatırladım. Toplama gününde sorun olmasın, erken çatlamasın diye başka bir iğne daha yapılıyordu.
Ben de öyle biliyordum ama neden böyle bir tedavi uygulanacak bilmiyorumgonapeptyl çatlatma iğnesi değil mi opudan önce çatlatma için kullanmıştım ben cetrotide ise çatlamasın diye veriliyor diye biliyorum
doktor öyle diyorsa bir bildiği vardır heralde bilemedimBen de öyle biliyordum ama neden böyle bir tedavi uygulanacak bilmiyorum
Böyle bir tedavi alan var mı acaba forumda bilgilendirirseniz çok sevinirimdoktor öyle diyorsa bir bildiği vardır heralde bilemedim
eğer denk gelirsem tabiki bilgi veririmBöyle bir tedavi alan var mı acaba forumda bilgilendirirseniz çok sevinirim
O zaman bu ay ertelese daha iyi olurdu. Bir sonraki regl için ilaç hazırlığı yapardınız. Ben de başlamadan önce transfer zamanı estrofem kullanılacağını burda siteden öğrendim. Önceden aldım. Farklı şehirlerden buldum. Elimde 2 tane artı şu an. Merkeze ihtiyacı olan birine bırakmayı planlıyorum. Gonal igne de 1350 TL. Bana 4 tane aldırdılar karaborsa olacak diye. 1 tanesini ihtiyacı olana bağışladım. Burda tüp bebek başlıkları altına yazarsanız elinde olan gönderebilir. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Yine de içinizi ferah tutun. Rabbim ol derse olur.Cetrotide bulamadım hiç bir yerde ve resmen karaborsaya düşmüş inanılmaz paralar istediler doktorda verme gonapeptyl ile devam edelim dedi. Normalde regl in 2.gunu başlamamız gerekecekti geç baslayacaz bu şansı düşürecek dedi
Ben aslında doktora ilac isimlerini erken söyleyin bulayım dedim ama bu kadar stres yapma dedi. Kısmet artık dediğini yapacam olmazsa önümüzdeki aya tekrar denerimO zaman bu ay ertelese daha iyi olurdu. Bir sonraki regl için ilaç hazırlığı yapardınız. Ben de başlamadan önce transfer zamanı estrofem kullanılacağını burda siteden öğrendim. Önceden aldım. Farklı şehirlerden buldum. Elimde 2 tane artı şu an. Merkeze ihtiyacı olan birine bırakmayı planlıyorum. Gonal igne de 1350 TL. Bana 4 tane aldırdılar karaborsa olacak diye. 1 tanesini ihtiyacı olana bağışladım. Burda tüp bebek başlıkları altına yazarsanız elinde olan gönderebilir. Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Yine de içinizi ferah tutun. Rabbim ol derse olur.
*Tüp bebek hemşiresiyim* diye bir başlık var. Merak ettiğini soruyorsun konu ve ilaç hakkında bilgisi varsa yardımcı oluyor. Bir de ona sorabilirsin. Ben de çok sorumu sordum. İlaçlar hakkında bilgilendim.Ben aslında doktora ilac isimlerini erken söyleyin bulayım dedim ama bu kadar stres yapma dedi. Kısmet artık dediğini yapacam olmazsa önümüzdeki aya tekrar denerim
Peki teşekkür ederim*Tüp bebek hemşiresiyim* diye bir başlık var. Merak ettiğini soruyorsun konu ve ilaç hakkında bilgisi varsa yardımcı oluyor. Bir de ona sorabilirsin. Ben de çok sorumu sordum. İlaçlar hakkında bilgilendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?