Tüp bebek tedavisinde kanama 😔

zeynoderki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
95
38
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisindeyim.erkek faktör.6 yaşında bir oğlum var 2 sene önce oğlumdan kalan dondurulmuşlarım vardı 3 tane seferde denedik olumsuz geçen sene taze tedaviyle kimyasal gebelik yaşadım hatta kürtaj oldum.şimdi 5.gün embriyosu 2 adet transfer oldum Cumartesi günü bugün transfer hariç 6.günüm.2 gündür sızıntı şeklinde kanamam vardı Protestan fitili 2 ye çıkartmıştı doktorum.bugün adet kanaması gibi kanamam oldu iğne verdi kan tahlili için erken dedi.ilk lekelenmeden beri erken gebelik testi yapıyorum hep negatif.yardımcı olurmusunuz varmı benim gibi olup olumlu sonuç alan ?

Benzer durum yaşamadik ama idrar testinden negatif cikip kandan bakinca hamile kalanlar oldu. Burda benzer olaylari çok okudum. Hatta kanda bile düşük cikip sonradan yükselenler oldu. Rabbim gönlünüze göre versin.

Allah razı olsun kimse dönmemişti.transfer sonrası 10.günüm bugün sabah yine yaptım yine negatif kanamamda devam ediyor.4 gündür iğne vuruluyorum fitilede devam ama kanama kesilmedi.kafayı yemek üzereyim sinirden küme saldırıcağımı şaştım

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek tedavisindeyim.erkek faktör.6 yaşında bir oğlum var 2 sene önce oğlumdan kalan dondurulmuşlarım vardı 3 tane seferde denedik olumsuz geçen sene taze tedaviyle kimyasal gebelik yaşadım hatta kürtaj oldum.şimdi 5.gün embriyosu 2 adet transfer oldum Cumartesi günü bugün transfer hariç 6.günüm.2 gündür sızıntı şeklinde kanamam vardı Protestan fitili 2 ye çıkartmıştı doktorum.bugün adet kanaması gibi kanamam oldu iğne verdi kan tahlili için erken dedi.ilk lekelenmeden beri erken gebelik testi yapıyorum hep negatif.yardımcı olurmusunuz varmı benim gibi olup olumlu sonuç alan ?
Yani kullandıgımız ilaçlar adet olmayı engelliyor ama anlayamadım kanamanızın nedenini🤷🏼‍♀️ 10. Gün kanda cıkar artık kan verebilirsiniz

Eşime söyledim bugün yapalım diye niye acele ediyorsun diyor benim oğlum var 6 yaşında onda da kanamam olmuştu ama bu kadar değil.geçen sene kimyasal gebelik yaşadım onda da kanamam olmuştu.yani onun için kanama bir sorun değil.Tabi idrar testi yaptığımı bilmiyor.bugün son iğnemi vurulup yarın kanda bakmayı düşünüyorum ama hiç ümidim yok.

Evet kan verdim sonucum 0 yani negatif 👎 umudum kalmamıştı zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç

Back
X