• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek tedavisinde nasil bir yol izlemeliyiz ?

sezgi.ozdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1
0
86
42
ben 6 senelik evliyiz 4 senedir korunmuyoruz eşimde hareketli sperm yok tüp bebek dediler ama maddi sıkıntıdan tedavi olamadık ben 28 eşim 30 yaşında ilerleyen yıllarda tüp bebek tedavisi yapabilirmiyiz ilk önce hangi doktora başvurmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler

ben 6 senelik evliyiz 4 senedir korunmuyoruz eşimde hareketli sperm yok tüp bebek dediler ama maddi sıkıntıdan tedavi olamadık ben 28 eşim 30 yaşında ilerleyen yıllarda tüp bebek tedavisi yapabilirmiyiz ilk önce hangi doktora başvurmamız gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler

mrblr bende tüp bebek yaptırdım sonucu bilmiyorum bu gün transferimin 7. günü c.tsibelli olacak. size gelince siz kesin tüp bebek öneriliyorsa siz 35 yaşına gelmeden yaptırın derim. ben kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdım ama sizinkinin ücretini devlet yarısını karşılayabilir diye biliyorum ne düşünüyorsunuz

Yumurtalık rezervinizin hem hormon hem de USG ile değerlendirildikten sonra ne kadar daha bekleyebileceğiniz tahminen söylenebilir. Yaş sınırına pek takılmayın hanmların kronolojik yaşı ile beden yaşları farklı olabilir. Başka bir değişle 36 yaşındaki hanımın gebe kalma potansiyeli bazen 28 yaşındaki bir hanımdan daha fazla olabilir. Konunun uzmanı bir tüp bebek merkeine başvurmanızı tavsiye ederim.

Back
X