• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisinde Yumartalari Labaratuvar Ortaminda Döllenmeyen Varmi ?? :(

zZzlem

İNŞALLAH BİR GÜN........
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14.729
10
206
Ankara
herşey yolundaydı ... 21 yumurtam gelişmişti çok umutluyduk.doktorumda öyle...yumurta toplama işlemi çok başarılıydı evimize döndük ama ertesi gün malesef 21 yumurtanında hiçbiri labaratuvar ortamında döllenmedi ... ilk defa duydum böyle bişeyi ve çok üzüldük senağlama acaba aranızda böyle bi sorunla karşılaşan varmı ? eğer varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim ... şimdi ikinci tüp bebek için iğne oluyorum ...

Canim bende sadece bir yumurta olusmustu ve dollenmedi maalesef,bunu arastirdim biraz ve benim durumumda degil ama senin durumda bir labaratuar hatasi var gibi geldi bana,bende olmasi mumkun degil cunki zaten tek bir yumurta vardi ama senin 21 yumurtanin hepsinin birden dollenememesi biraz supheli geldi bana,yinede bilemeyecegim olabilir tabii,bazen cok yumurta olussada kaliteleri bozuk olabiliyor...

canım allah yardımcın olsun işallah.rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün işallah..bende 6 yıldır bebek için uğraşan biri olarak çok çok iyi anlıyorum seni..

merhaba canim bende suan ikinci tedavideyim bugun catlatma ignemi oldum ve pazartesi yumurtalarim toplanacak ve ben almanyada yaptiriyorum 1 tedavimde benimde 4 yumurta toplanmisti ve az yumurta oldugunu duyunca cok sasirmistim drum fazla yumurtaya gerek yok demisti fakat dollenme olmadi mikro yapilmamisti normal tup bebekti fakat esiminde o ay spermleri cok az cikti 7 milyon yikanmis cikti ve hicbiri dollenmedi bu yuzden druma cok kizginim cunku bu sayiyi gorunce mikro yapabilirdi fakat yapmadi neymis biz dememisiz mikro olsun diye yani demek istedigim canim senin de mikro olmadiysa ve sperm sayisi yada haraketlilik azdiysa dollenmemesi cok dogal yok dediklerimin tam tersiyse labaratuar hatasi vardir ama busefer ben uyandigim icin hep soruyorum sende uyanik ol kendi kendinin dru ol arastir devamli yoksa dr pek onemsemiyo eger senin bilincli oldugunu hissederse seni onemser dr isin asli bu, ben simdi pazartesiyi iple cekiyorum fakat cokta korkuyorumm mikro yapiliyo suan ama yinede ya yie ayni seyler basima gelirse diye cok korkuyorum senin mikromu yoksa normalmi bugun kacinci gundesin ignelerin yine ayni hastaneyemi yaptiriyosun bide ilkte mikromuydu neyse ya cok uzattim hersey gonlunce olsun bana da dua etmeyi unutmayin kizlar

herşey yolundaydı ... 21 yumurtam gelişmişti çok umutluyduk.doktorumda öyle...yumurta toplama işlemi çok başarılıydı evimize döndük ama ertesi gün malesef 21 yumurtanında hiçbiri labaratuvar ortamında döllenmedi ... ilk defa duydum böyle bişeyi ve çok üzüldük senağlama acaba aranızda böyle bi sorunla karşılaşan varmı ? eğer varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim ... şimdi ikinci tüp bebek için iğne oluyorum ...

sen bu denemeni nerede yaptırdın arkadaşım. mikroenjeksiyon muydu tüp bebek mi hiç birininin döllenmemesi çok ilginç labaratuvar ortamından kaynaklanma ihtimali yüksek..

özloşçum çok büyük bir talihsizlik olmuş.bu kadar çok yumurtanın döllenmemiş olması çok ilginç gerçekten...bence bu sefer işi şansa bırakmayın ve mikro deneyin...inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin

Slm umarım mesajımı okursunuz çünkü paylaşalı uzun zaman geçmiş..bende sizinle aynı durumdayım geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 15 yumurta toplandı 14 kaliteli yumurta ve normal sperm ama hiçbiri döllenmedi..sizin ikinci denemenizde sonuç nasıldı çok merak ediyorum beende ikinciiyi deneyeceğim de ...cevabınızı bekliyorum benim durumumda olan tek sizi buldum

Back
X