TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE YUMURTALAR YAVAŞ BÜYÜYEN VAR Mİ ?

Eseymen

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
119
72
13
40
Merhaba arkadaşlar,
Ben tüp bebek tedavisine başladım ama , bir türlü yumurta toplama asimasina geçmedik. Çünkü amh 0.27 iğnelerle bile çok yavaş ilerliyor yumurtalarimin büyümesi. Aynı durumda olan var mı ? Ne olur fikirlerinizi tecrübelerinizi yazın 🤲

Benim de ilk toplamam tam 16 gün iğne kullanmıştım (merional 300) çok uzadı diye hatta taze transfer olamadım. Amh: 0,41 idi sonunda da 4 yumurta toplandı.

İkincisinde dozu 375 e çıkarttılar 10 günde bitti. İnşallah gerek kalmaz ama bir sonraki tedavinizde doz değiştirirler. Maalesef bize yüksek doz gerekiyor. Ya da mini ivf gibi şeyler yapılmalı.

Bende gonal f 450 kullanıldı. + Gonapeptyl kullandım 16 gündür. bir ay olmadı bir tane yumurtam büyüdü diğer 3 tane büyümedi. Bu ikinci ay 5 tane yumurta oldu şuan en büyüğü 13 , diğer 3 u 12 ve bir tanesi de 10 mm de. Bana bu pazartesi ye kadar 18 mm görürüz dedi ama bilmiyorum o kadar büyür mü.

Yada büyümesine destek olmak için yapılacak yenecek bir şey var mı acaba 🤦🏻‍♀️🤷😔

Bende gonal f 450 kullanıldı. + Gonapeptyl kullandım 16 gündür. bir ay olmadı bir tane yumurtam büyüdü diğer 3 tane büyümedi. Bu ikinci ay 5 tane yumurta oldu şuan en büyüğü 13 , diğer 3 u 12 ve bir tanesi de 10 mm de. Bana bu pazartesi ye kadar 18 mm görürüz dedi ama bilmiyorum o kadar büyür mü.

Yada büyümesine destek olmak için yapılacak yenecek bir şey var mı acaba 🤦🏻‍♀️🤷😔
Büyür merak etmeyin. Yenecek bir şey yok sadece kaliteli olmaları için akdeniz diyeti yapın. Bol taze sebze, zeytinyağı, kuru yemişler gibi sağlıklı gıdalarla beslenin ve günde en az 30 dk yürüyüş yapın. Önemli olan çok yumurta değil bence sağlıklı yumurta. 30 tane yumurta çıksa sağlıksız olunca elde 0 oluyor.

İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız bebişinizi.

Merhaba arkadaşlar bende 27 yasindayim amh 0.98 ve su an tup bebek tedavisi içindeyim ilaclarin 10. Gunu 2 yumurta var 8 mm hala buyumuyor, sizin nasil sonuçlandı tedavileriniz?

Back
X