- 27 Ağustos 2021
- 61
- 15
- 18
- 29
- Konu Sahibi dokuzeylulllll
-
Yumurtalarının erken çatlaması doktorun hatası2 gun once tedavı surecınde yumurta toplama ıslemınde yumurtalarımın erken catladıgını soyledıler zaten amh0.08 15 gun iğne kullanmıstım. Neden olur ve kalıtesını artırmak ıcın ne yapmalıyım catlatma iğnesı yapıldıgı ıcın doktorr ilişki önerdı kendınden hamıle kalabılır mıyım? Yasayan var mı yaedımcı olur musunuz?
34 saat sonra alındım erken catlamıs dendı toplayamadılar malesefYumurtaları toplayamadılar mı ? Çatlama iğnesi sonrası kaç saat sonra işleme alındın ?
evet zaten zor buyumustu kabul etmedıler hatalarınıYumurtalarının erken çatlaması doktorun hatası
Hamıle kalma sansımda kalmamıs degıl mı üzerinden saatler gectı ığnenın ?Yumurtaları toplayamadılar mı ? Çatlama iğnesi sonrası kaç saat sonra işleme alındın ?
Canim cok gecmis olsun Allah bilir sen yine degerlendir neden olmasın? Belki sonradan çatlayan oldu .Hamıle kalma sansımda kalmamıs degıl mı üzerinden saatler gectı ığnenın ?
Amın inş saolun bu adette yenıden baslıycaz ama inş o küçük ihtımal gercek olurCanim cok gecmis olsun Allah bilir sen yine degerlendir neden olmasın? Belki sonradan çatlayan oldu .
Bu son engelin olsun Allah açsın yolunu .
Birde 2 gundur kasıklarım şiş agrı var neden olabılır yururken zorlanıyorum batmada oluyo yumurtlama gıbı ama catlamıstıCanim cok gecmis olsun Allah bilir sen yine degerlendir neden olmasın? Belki sonradan çatlayan oldu .
Bu son engelin olsun Allah açsın yolunu .
Ayni olay dun basima geldi maalesef. Insan kendini gercekten cok kotu hissediyor. Bir aylik bir ugras sonucu iclerinde saglikli olabilecek yumurtalarin telef olmasi. Doktorlarin zamanlama konusunda hatalari oldugunu kabul etmemeleri de ayri uzucu bir durum. Bana bunun cok nadir de olsa olabilecegi ve bir sonraki denemede buna daha fazla dikkat edilecegi disinda hicbir aciklama yapilmadi. Bu arada isin maddi boyutu da ayri can sikici elbette. Odenilen ucretin sadece yuzde ellisini geri iade ediyorlar. Ziyan olan embriyolariniza uzulurken bir yandan da harcanan zaman ve paradan dolayi sinirleniyorsunuz.2 gun once tedavı surecınde yumurta toplama ıslemınde yumurtalarımın erken catladıgını soyledıler zaten amh0.08 15 gun iğne kullanmıstım. Neden olur ve kalıtesını artırmak ıcın ne yapmalıyım catlatma iğnesı yapıldıgı ıcın doktorr ilişki önerdı kendınden hamıle kalabılır mıyım? Yasayan var mı yaedımcı olur musunuz?
Geçmiş olsun sizede kontrol yapmadan narkoz verılip işleme alındım uyandıktan sonrada dalga gecer gıbı ıyı mısınız agrı var mı? Dıye sordular terslık oldugunu anlamıstım doktorla gorustugumde aynısını banada dedıler bır dahakı ay daha dıkkatlı kontrol yapıp ısleme alırız dıye zaten cok zor buyumustu ve cok azdı kontrollerde sureklı moralımı bozdular buyumuyo yarım kalabılır umut yok gıbısınden eve ölü gıbı donuyordum eve ama gecte olsa guzel buyumustu sonra erken catlamıs deyınce ben nasıl hata yapmıs olabılırım dedım kendı kendıme agır iş dahı yapmadım kabulde etmedıler bızım hatamız demedıler ucretı gerı alıp baska yere gıtmeyı dusundum saka gıbı 1000 tl donus yapabılırz dedıler uzerıne 1700 tl aldılar narkoz ve işlem iptal parasıymıs . Suan adet olmayı beklıyorum bu ayda devam edıp oraya bırdaha gitmeyecegımAyni olay dun basima geldi maalesef. Insan kendini gercekten cok kotu hissediyor. Bir aylik bir ugras sonucu iclerinde saglikli olabilecek yumurtalarin telef olmasi. Doktorlarin zamanlama konusunda hatalari oldugunu kabul etmemeleri de ayri uzucu bir durum. Bana bunun cok nadir de olsa olabilecegi ve bir sonraki denemede buna daha fazla dikkat edilecegi disinda hicbir aciklama yapilmadi. Bu arada isin maddi boyutu da ayri can sikici elbette. Odenilen ucretin sadece yuzde ellisini geri iade ediyorlar. Ziyan olan embriyolariniza uzulurken bir yandan da harcanan zaman ve paradan dolayi sinirleniyorsunuz.
Sizi cok iyi anliyorum. Zaten alinan hormonlardan dolayi psikolojik dengemiz cok saglikli degil, bir de uzerine empati kuramayan doktorlar. Aslinda narkozu vermeden once ultrason ile bakmalari gerekirdi. Bende en azindan onu yapabildiler ve gereksiz narkoz almadim ancak her ne olursa olsun insan gercekten cok uzuluyor. Icinizi biraz da olsa rahatlatmasi icin soyluyorum size yine insafli davranmislar bizim 3250 tl'miz ve uzerine 17 gun kullandigim 6000 tl'ye yakin ilaclar ziyan oldu. Ama en kotusu olusan moral bozuklugu elbette.Geçmiş olsun sizede kontrol yapmadan narkoz verılip işleme alındım uyandıktan sonrada dalga gecer gıbı ıyı mısınız agrı var mı? Dıye sordular terslık oldugunu anlamıstım doktorla gorustugumde aynısını banada dedıler bır dahakı ay daha dıkkatlı kontrol yapıp ısleme alırız dıye zaten cok zor buyumustu ve cok azdı kontrollerde sureklı moralımı bozdular buyumuyo yarım kalabılır umut yok gıbısınden eve ölü gıbı donuyordum eve ama gecte olsa guzel buyumustu sonra erken catlamıs deyınce ben nasıl hata yapmıs olabılırım dedım kendı kendıme agır iş dahı yapmadım kabulde etmedıler bızım hatamız demedıler ucretı gerı alıp baska yere gıtmeyı dusundum saka gıbı 1000 tl donus yapabılırz dedıler uzerıne 1700 tl aldılar narkoz ve işlem iptal parasıymıs . Suan adet olmayı beklıyorum bu ayda devam edıp oraya bırdaha gitmeyecegım
Toplam ücretıde bızden aldılarSizi cok iyi anliyorum. Zaten alinan hormonlardan dolayi psikolojik dengemiz cok saglikli degil, bir de uzerine empati kuramayan doktorlar. Aslinda narkozu vermeden once ultrason ile bakmalari gerekirdi. Bende en azindan onu yapabildiler ve gereksiz narkoz almadim ancak her ne olursa olsun insan gercekten cok uzuluyor. Icinizi biraz da olsa rahatlatmasi icin soyluyorum size yine insafli davranmislar bizim 3250 tl'miz ve uzerine 17 gun kullandigim 6000 tl'ye yakin ilaclar ziyan oldu. Ama en kotusu olusan moral bozuklugu elbette.
Sizi cok iyi anliyorum. Zaten alinan hormonlardan dolayi psikolojik dengemiz cok saglikli degil, bir de uzerine empati kuramayan doktorlar. Aslinda narkozu vermeden once ultrason ile bakmalari gerekirdi. Bende en azindan onu yapabildiler ve gereksiz narkoz almadim ancak her ne olursa olsun insan gercekten cok uzuluyor. Icinizi biraz da olsa rahatlatmasi icin soyluyorum size yine insafli davranmislar bizim 3250 tl'miz ve uzerine 17 gun kullandigim 6000 tl'ye yakin ilaclar ziyan oldu. Ama en kotusu olusan moral bozuklugu elbette.
Nasıp degılmıs dıyorum bundada vardır bır hayır
Cok sinir bozucu ama maalesef sorumluluk kabul etmiyorlar demek ki. Neyse saglik olsun demek lazim. En azindan yasiniz cok genc daha ve denemeye devam edeceksiniz. Tum kalbimle bir sonraki tedavinizin iyi olmasini diliyorum.Toplam ücretıde bızden aldılar
Bana sordunuz galiba. Toplamda alti yumurta vardi ama dort tanesi catladigi icin diger ikisini almadilar. Asilama yapmayi onerdiler ama ben kabul etmedim cunku ngs yapilmamis embriyolar ile ilerlemek istemiyorum. Bu asamada bir sonraki aya odaklanmak disinda yapabilecegimiz birsey yok maalesef.Sızın kac tane yumurtanız toplandı ?
Aynen sağlık olsun demekten baska bısey gelmıyo elden yasım küçük ama amh cok düşük sagda hıc yumurta yok dedı doktor gelısmedıgemı uzuleyım baska sansım yok normal olma ıhtımalı nerdeyse imkansız dedı eşimdede var sorun yanı aslında para önrmlı degıl doktora umut baglıyoruz oda butun inancımı aldı goturdu adetı beklıyorum nasıp artık olsada olmasada allahın takdırı vardır bı bıldıgıCok sinir bozucu ama maalesef sorumluluk kabul etmiyorlar demek ki. Neyse saglik olsun demek lazim. En azindan yasiniz cok genc daha ve denemeye devam edeceksiniz. Tum kalbimle bir sonraki tedavinizin iyi olmasini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?