TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLANDIKTAN SONRA İLİŞKİYE HİÇ Mİ GİRİLMİYOR?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
37
MERHABA ARKADAŞLAR, TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM. İĞNELERE BAŞLANDIKTAN SONRA İLİŞKİYE GİRİLMİYOR DİYE DUYMUŞTUM. SORUM ŞU TEDAVİYE BAŞLANINCA HİÇ Mİ İLİŞKİE GİRİLMİYOR. YADA HANGİ ZAMANLARDA GİRİLİYOR YADA GİRİLMİYOR. BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

Doktorum girmeyin demişti. Sanırım erkenden çatlatabiliyormus ilişki.

CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER :) YANİ YUMURTA TOPLAMA TRANSFER VS HEPSİNDE İLİŞKİ YASAK ÖYLE Mİ ?
Yok hayır, iğneleri kullanırken yasak evet. Zaten yumurta toplama işlemi de hassas birşey oldugu için mikrop kapma olasılıgından yasak oluyor 1 hafta kadar. Eğer taze transfer olacaksa zaten hepten yasak. Ama dondurulacaksa toplamadan 1 hafta sonra serbest sanırım

Yok hayır, iğneleri kullanırken yasak evet. Zaten yumurta toplama işlemi de hassas birşey oldugu için mikrop kapma olasılıgından yasak oluyor 1 hafta kadar. Eğer taze transfer olacaksa zaten hepten yasak. Ama dondurulacaksa toplamadan 1 hafta sonra serbest sanırım
eşimde sorun yok. dondurma mı olur ,taze transfer mi bir bilgim yok. ya belki tüp bebek tedavisi sırasında hamile kalırım da bu maliyetlerden kurtulurum derdindeyim :)

eşimde sorun yok. dondurma mı olur ,taze transfer mi bir bilgim yok. ya belki tüp bebek tedavisi sırasında hamile kalırım da bu maliyetlerden kurtulurum derdindeyim :)
Bence tüp bebek tedavisine basladıysanız öyle birşey düşünmeyin. İlişkinin zararları olabiliyor tedavi esnasında

Bu uyarı bana yapılmadı, iğnenin ikinci günü ilişki oldu. Herhangi bir problem yaratmaz umarım.

Bu uyarı bana yapılmadı, iğnenin ikinci günü ilişki oldu. Herhangi bir problem yaratmaz umarım.
iğnede kesin yasak ilişki . keşke söyleselermiş. böyle önemli detayları nasıl atlıyorlar anlamıyorum. nerede tüp bebek tedavisine başladınız

Back
X