• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar buraya...

lawyerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
127
0
46
Ankara
Tüm anne olmak isteyen arkadaşlara merhaba.15 Temmuzda tüp bebek tedavisne başlayacağım ama çok korkuyorum.Düşündüm ki belki benim gibi arkadaşlar vardır.Birbirimize anlattıkça belki korkumuz hafifler:))Anne olma arzusuyla yanıp tutuşanlar, tüp bebek tecrübesi olanlar veya ilk defa deneyecek olanlar hepinizi bu topiğe bekliyorum.Gelişmeleri birlikte takip edelim, zaman su gibi akıp geçsin ve Allah bizlere bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:50:

selamün aleyküm bende aynen korkuyorum .yapılacak işlemler bir yana tutup tutumaması bir yana her ikisindende korkuyorum

tedaviniz hayırlı olsun kızlar inşallah pozitif sonuçlarınızı paylaşırsınız burdan.bende mart ayında transferimi yaptırdım.ilk denememde kızım benimle çok şükür.her sorunuza yanıt vermeye hazırım.bu dönemde insan yanında olan ve kendiyle aynı şeyleri yaşamış insanlara ihtiyaç duyuyor.

tedaviniz hayırlı olsun kızlar inşallah pozitif sonuçlarınızı paylaşırsınız burdan.bende mart ayında transferimi yaptırdım.ilk denememde kızım benimle çok şükür.her sorunuza yanıt vermeye hazırım.bu dönemde insan yanında olan ve kendiyle aynı şeyleri yaşamış insanlara ihtiyaç duyuyor.

mrb öncelikle hayırlı olsun inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.........bende tedaviye başlayacağım sizde sorun neydi acaba?eşimin morfolojisi sıfır ve bu durum beni korkutuyor.........tşk ederim.

teşekkür ederim benim tüplerim tıkalı olduğundan tedavi oldum ayrıca polistik over sendromum var.
normal yolla olması imkansızdı malesef :(
ama bir arkadaşım da sizdeki sorundan dolayı tedavi oldu tek bir sperm bile yetiyor inanın sonuçta siz sağlıklısınız
istanbuldaysanız kadıköy şifa engin enginsu yu tavsiye ederim kendisi embriyolog ve labaratuarları çok iyi
biz ikimizde orda tedavi olduk onun bebişi 2 yaşında şimdi umarım en kısa zaman da olumlu sonuç alırsınız

Back
X