Tüp bebek tedavisine reğl 5. Günü başlayan oldu mu

kardelen343427

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
311
83
13
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebeğe 5. Gün başladım zaten opu olduğun gün eve geldim 1 saat geçti yumurtam bol çıkmış spermle birleşmeden acaba acele oldu diye mi yumurtam boş çıktı benim gibi 5. Günü yani son gündü regl neden başladım bi anda ağzım bağlandı sanki 2 yumurta görünüyordu sonra biri gelişmedi diğeri büyüdü oda olmadı boş çıktı opu olduğum gün aklım çok karışık

5.gün geç değil mi tüp bebek için ben hep reglin 2.günü iğnelere başlamıştım kaç gün sürdü iğne süreci doktor bir şey söyledi mi geçmiş olsun

Söyledim hemen tedaviye başlattı zaten yumurtam boş çıktı ondan sonra araştırdım hiç bişey bilmiyordum
genelde 2 ya da 3. günü geçirmek istemiyorlar baslamak için. belki sayıdan dolayı gene de bi şans denemek istemistir.

Bende içime şüphe düştü bilmiyordum gittiğim gün 5. Gün kahverengi leke vardı baktı aynı gün başlattı gonal f yi de hemşire vurdu o eczaneden gelince ama gonal f gündüz kullanması bile bana ilginç geldi

bana ilaçlarımı 6 ile 8 arası vurmam söylenmişti akşam. Fixlemiştim 19:30 da vurdum hep. AMH ve yas kaç ?

Evet yumurtam 2 tane vardı hemen başlayalım dedi ama benim içime şüphe düştü

Çok geçmiş olsun keşke bekleyip diğer ay başlasaydın en azından o zamana kadar kendini hazırlamış olurdun insan o kadar emek veriyor yazık günah yani Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah
Eğer tekrar tedaviye başlarsan öncesinde hatta 1 ay öncesinde organik yumurta ve kabak çekirdeği bol bol ye yumurta kalitesini arttırır yaban mersini de iyi gelir inşallah iyi bir doktora ekibe denk gelirsin Amin

Şimdi moralim bozuk birde kahverengi leke geldi regl olarak kabul edilmez degil mi kanama gelmesi lazımbu durumda doktoru şikayet etsem hakkımı arayabilir miyim

Şimdi moralim bozuk birde kahverengi leke geldi regl olarak kabul edilmez degil mi kanama gelmesi lazımbu durumda doktoru şikayet etsem hakkımı arayabilir miyim

Opunun üstünden kaç gün geçmişti canım hiç bilgim yok ya üzüldüm durumuna

Öğünün üzerinden 13 gün geçti zaten opu olduğum gün aradı doktor yumurtam boş çıkmış bi sonraki Regl de gel demişti şimdi kahverengi leke görünce adetin ilk günü mü diye düşündüm

Amin Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Allahım nasip eder aminnn

Anladım canım o zaman regl başlamıştır zaten üzerinden neredeyse iki haftaya yakın geçmiş inşallah bir daha ki tedavin olumlu güzel geçsin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…