• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisini saklayanlar buraya

aşılama yaptırdıgımda kimseye söylememiştim.zaten eşiminde benimde annem babam hastalar bide bize üzülmelerini istemiyorum.ayrıca tutmayınca bi de onlara açıklama yapmak zorunda kalıyosun...tüp denemeyi düşünüyoruz bakalım o zmn belki sadece anneme söyleyebilirim...artık cok yakın oturuyoruz transfer sonrası evde yatınca mutlaka ya gelır yada arar nıye gelmıysn fılan der bakalım hayırlısı inşallah bunlara gerek kalmadan 2010 da hepimiz hamile kalırız...

aşılama yaptırdıgımda kimseye söylememiştim.zaten eşiminde benimde annem babam hastalar bide bize üzülmelerini istemiyorum.ayrıca tutmayınca bi de onlara açıklama yapmak zorunda kalıyosun...tüp denemeyi düşünüyoruz bakalım o zmn belki sadece anneme söyleyebilirim...artık cok yakın oturuyoruz transfer sonrası evde yatınca mutlaka ya gelır yada arar nıye gelmıysn fılan der bakalım hayırlısı inşallah bunlara gerek kalmadan 2010 da hepimiz hamile kalırız...

aayy canım ınsaalh ama bızım spermler oldukca dusuk gercı allhatna yınede umıt kesılmez tabıkı.sızde ne problemı var canım ya

cok sukur pozıtıf canım darısı tum ısteyen arkadslarımın basına olsun

ayy ıpekcım hadı gozun aydın allah tamamına erdırdın.ılk denemenmıydı.problrm neydı bılgı verırmsıın.hadı bakalım allah degerlerını katlamayı nasıp etsın canım

ayy ıpekcım hadı gozun aydın allah tamamına erdırdın.ılk denemenmıydı.problrm neydı bılgı verırmsıın.hadı bakalım allah degerlerını katlamayı nasıp etsın canım

tesekkür ederım gullucancım
2. denememdı canım problemımızın hangısını yazsam bılemedım hem bende hem esımdeydı sorun ama rabbım derdımızden tabıkı daha Buyuk :)
amın canım Allah razı olsun ıstıyorsan ınsallah darısı baslarınıza

mersınlı arkadasım cok sagolasın duamalrım hepımız ıcın ınsallah en kısa ve hayırlı zamanda Rabbım nasıp etsın sızlere de

bizede dua et canim
allah bebegine kavustursun hayirli olsun
biz daha cocugumuzun olmadigini bile sadece benim ablamla abime soyledik
ne yapicaz bilmiyorum
duanda bizleri unutma canim

bizede dua et canim
allah bebegine kavustursun hayirli olsun
biz daha cocugumuzun olmadigini bile sadece benim ablamla abime soyledik
ne yapicaz bilmiyorum
duanda bizleri unutma canim

aah kardelencım bız kımseye dmedık gerek yok zaten demeye ondan sonra mıllete gazete kose yazıları gıbı oluyorz ondan sonra.sen denedınmı hıc tup

soyleme dostuna soyler dostuna
esim ve ben disinda kimse bilmiyor soylemeyide hicbir zaman dusunmuyorum

Back
X