• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinin ikinci aşamasına geçtim bugün:)

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
86
Eskişehir
BUGÜN GONA-F YE BAŞLIYORUM LUCRİNİN DOZO 5 ÜNİTEYE DÜŞÜRÜLDİ 150 ÜNİTEDE GONAL-F YAPTICAM BUGÜNDEN İTİBAREN.HORMON TESTİNE GÖRE GONAL-F ORANI AYARLANDI İNŞ.9 GÜN SONRA İLAÇLAR BİTECEK.3 GÜNDE BİR HORMON TESTİ YAPILACAK ESKİŞEHİRDE BENDE ANKARAYA FAX LA YOLLAYACAGIM.BAŞKA İLDE GELENLER HABERİNİZ OLSUN SONUÇLARI YOLLARSANIZ SÜREKLİ TÜP BEBEK MERKEZİNE GİTMEK ZORUNDA KALMAZSINIZ.9 GÜN SONRA YUMURTA TOPLANICAK İNŞ.12 TANE YUMURTA VARMIŞ.YİNE GÖRÜŞÜCEZ ANNE ADAYLARI HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM KENDİNİZE İYİ BAKIN BİZLER GELECEGİN ANNELERİYİZ:lepi::teytey::teytey::teytey:

insallah hersey gönlünce olur canim sevincli haberini bizimle paylasirsin....

inşallah heşey kolaylıkla olur ve güzel haberler verirsin bizlere teleskop
yumurtaların hepsi döllenir transferin çok güzel geçer pozitif sonuçların olur inşallah

allah hakkında hayırlısını versin canım. senden çok umutuluyum. çok pozitifsin. inşalah bu tedavine de yansır.

Bismillahirrahmanirrahim. Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr- “Ey Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir-.”

Back
X