Merhaba arkadaşlar 13. haftamıza girdik çok şükür ikizlerime hamileyim, ama son 10 gündür kanama problemim var. İlk zamanlar daha çoktu ama azalarak devam ediyor, kahverengiyede döndü rengi, doktorumuza göre bu iyiye işaretmiş. Sebep olarakda 3 embriyo transfer edilmişti. 3'de tutmuş ama bitanesinde bebek gelişmemiş ama kese var ve kanama oldukça onun büyüklüğü azalıyor. Kanamamızın nedenini bu şekilde açıkladı doktorlar arkadaşlar..
Benimle aynı durumda olanlar varmı aranızda neler yapılması gerek biliyormusunuz ? Bana rapor verdi doktorum.. Doguma kadarda sen işi unut dedi, evde dinlenerek yatarak geçiriyorum günlerimi.. Ama şikayetçi hiç degilim endişeliyim, inşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip eder Allahım.. O günleride görürüz inşallahh opuyorumnanaktan
Benimle aynı durumda olanlar varmı aranızda neler yapılması gerek biliyormusunuz ? Bana rapor verdi doktorum.. Doguma kadarda sen işi unut dedi, evde dinlenerek yatarak geçiriyorum günlerimi.. Ama şikayetçi hiç degilim endişeliyim, inşallah hayırlısıyla doğurmayı nasip eder Allahım.. O günleride görürüz inşallahh opuyorumnanaktan