5 inci gün emriyosu :)AA hayırlı olsun. Kaçıncı gün transferiydi? forumda yazmıştı biri 3. Gün taze transfer tek yumurta ikizi olabiliyormuş diye.
Hayırlı olsun canım. Bizim de az daha iki embriyodan iki çift bir tek yumurta ikizimiz oluyordu yani toplamda ucuzumuzMerhaba arkadaşlar tup bebek tedavisi ile tek yumurta dan iki kese gözüktü bugün aranızda yasayanlar var mi bir kesemiz diğerini oranla küçük bunu yaşayıp sonradan büyüyüp gelişme durumu var mı?
Size de hayırlı olsun insAllah ikisinin de suan gelişimi aynı mı acaba benide doktor alttan muayne etti ama kese suan gözüktü sadece haftaya perşembe bir daha gidecegimHayırlı olsun canım. Bizim de az daha iki embriyodan iki çift bir tek yumurta ikizimiz oluyordu yani toplamda ucuzumuzgörüntü yanılgısı olmuştu ama doktor mümkün olduğunu söyledi... İki ayrı embriyo transferi oldum zaten çift yumurta ikizlerim var. O an görüntü de bir embriyo tek diğer embriyo içerde bölünmüş gibi çift duruyordu ki ekran da bende görünce dumur oldum çok şükür alttan muayene ile çift yumurta ikizi sadece olduğu netleşti.
Doğum yaptım canım benimkiler 15 aylık oldular bileSize de hayırlı olsun insAllah ikisinin de suan gelişimi aynı mı acaba benide doktor alttan muayne etti ama kese suan gözüktü sadece haftaya perşembe bir daha gidecegim
Benimde kesemin biri ötekisinden küçük görünüyor suanDoğum yaptım canım benimkiler 15 aylık oldular bileama kızımın kesesi oğlumun kesesinden şekil ve büyüklük olarak biraz küçüktü. Hatta ilk kontrolde haftaya gel inşallah ikisini de duyarız kalp atışı için demişti. Hiç kalbime kötüyü kondurmadim neden böyle dediniz demedim bile. Gelişim olarak dersen daha sonra 32. Haftaya kadar hemen hemen aynı geldiler. Oğlum üç dört gün önden giderdi kızım haftasında geldi. 32 den sonra kızımda yavaslama oldu. Doğumdan sonra kanında enfeksiyon çıktı belki de o haftadan sonra oldu yavaşlama bundan kaynaklandı. Çok şükür ikiside şuan sağlıklı ama oğlum halen ondan tombiş
Masallah rabbim sizlere bagislasin evlatlarımızı hayirli evlatlar olurlar inşallahDoğum yaptım canım benimkiler 15 aylık oldular bileama kızımın kesesi oğlumun kesesinden şekil ve büyüklük olarak biraz küçüktü. Hatta ilk kontrolde haftaya gel inşallah ikisini de duyarız kalp atışı için demişti. Hiç kalbime kötüyü kondurmadim neden böyle dediniz demedim bile. Gelişim olarak dersen daha sonra 32. Haftaya kadar hemen hemen aynı geldiler. Oğlum üç dört gün önden giderdi kızım haftasında geldi. 32 den sonra kızımda yavaslama oldu. Doğumdan sonra kanında enfeksiyon çıktı belki de o haftadan sonra oldu yavaşlama bundan kaynaklandı. Çok şükür ikiside şuan sağlıklı ama oğlum halen ondan tombiş
Masallah rabbim sizlere bagislasin evlatlarımızı hayirli evlatlar olurlar inşallahDoğum yaptım canım benimkiler 15 aylık oldular bileama kızımın kesesi oğlumun kesesinden şekil ve büyüklük olarak biraz küçüktü. Hatta ilk kontrolde haftaya gel inşallah ikisini de duyarız kalp atışı için demişti. Hiç kalbime kötüyü kondurmadim neden böyle dediniz demedim bile. Gelişim olarak dersen daha sonra 32. Haftaya kadar hemen hemen aynı geldiler. Oğlum üç dört gün önden giderdi kızım haftasında geldi. 32 den sonra kızımda yavaslama oldu. Doğumdan sonra kanında enfeksiyon çıktı belki de o haftadan sonra oldu yavaşlama bundan kaynaklandı. Çok şükür ikiside şuan sağlıklı ama oğlum halen ondan tombiş
Amin canım teşekkür ederim. Darısı sana inşallah başa kadar çıkarsınız inşallahMasallah rabbim sizlere bagislasin evlatlarımızı hayirli evlatlar olurlar inşallah
InsAllaahAmin canım teşekkür ederim. Darısı sana inşallah başa kadar çıkarsınız inşallah
Dondurulmuş embriyo muydu? Birde tek yumurta ikizi olduğunu kaçıncı haftada öğrendiniz?Merhaba arkadaşlar tup bebek tedavisi ile tek yumurta dan iki kese gözüktü bugün aranızda yasayanlar var mi bir kesemiz diğerini oranla küçük bunu yaşayıp sonradan büyüyüp gelişme durumu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?