Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba. 11 Kasımda 5AA taze transfer oldum. Bugün transferimin 6. Günü. Sabah idrar testinde net bir şekilde sadece tek çizgi çıktı. Benim gibi olup, sonradan pozitife dönen var mı?
Herkese merhaba. 11 Kasımda 5AA taze transfer oldum. Bugün transferimin 6. Günü. Sabah idrar testinde net bir şekilde sadece tek çizgi çıktı. Benim gibi olup, sonradan pozitife dönen var mı?
6. Gun cok erken ya neden boyle erkenden test yapip modunuzu dusuruyosunuz. Yerlesme 6 ila 10 gun arasinda oluyor kisiden kisiye degisiyor ... kaset test yaptıysanız hele hic guvenli degil ..