• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Test Sonucu

gunesss34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
21
36
3
30
Herkese merhaba. 11 Kasımda 5AA taze transfer oldum. Bugün transferimin 6. Günü. Sabah idrar testinde net bir şekilde sadece tek çizgi çıktı. Benim gibi olup, sonradan pozitife dönen var mı?

Herkese merhaba. 11 Kasımda 5AA taze transfer oldum. Bugün transferimin 6. Günü. Sabah idrar testinde net bir şekilde sadece tek çizgi çıktı. Benim gibi olup, sonradan pozitife dönen var mı?
6. Gun cok erken ya neden boyle erkenden test yapip modunuzu dusuruyosunuz. Yerlesme 6 ila 10 gun arasinda oluyor kisiden kisiye degisiyor ... kaset test yaptıysanız hele hic guvenli degil ..

Merhaba aynısını bu sabah ben yaşadım 15 kasımda transfer oldum sabah negatif çıktı sonucum çok moralim bozuk siz tekrar ettiniz mi testi

Back
X