Tüp bebek Transfer aşaması yardımcı olur musunuz

Merhaba kalp sesi randevusunu bekliyoruz😍bı hafta önce folik asite başladım başka vitaminin olmadı verilen siz ne durumdasınız
Ah çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Ben bayağı ilaç alıyorum. Progesteron iğne, oksapar yani kan sulandırıcı iğne , estrofem tablet, regenesis multivit,progesteron fitil. Yaşımdan dolayı(40) belki ilaçlar farklıdır

Şişede çok mutlu oldum kalp sesini ne zaman dinliyceksiniz
Bende
Estoferm 3 adefa
Pro dex= 2 defa
Prednol = 1 defa
Fitil= 3 defa
Oksapar= 1 defa
Coraspin= 1 defa
Folik= 1 defa

Şişede çok mutlu oldum kalp sesini ne zaman dinliyceksiniz
Bende
Estoferm 3 adefa
Pro dex= 2 defa
Prednol = 1 defa
Fitil= 3 defa
Oksapar= 1 defa
Coraspin= 1 defa
Folik= 1 defa

Ben daha transferin 4.günündeyim.sizin de bayağı varmış ilaç
Aaaaa ayy çok dua edicem sizin içinde inşallah çok güzel haberler alırsınız lütfen haber verin

Aaaaa ayy çok dua edicem sizin içinde inşallah çok güzel haberler alırsınız lütfen haber verin

Hayırlı olsun inşallah benim sürecim de çok uzun 3 gün önce transfer oldum aynı yaştayız genetik olmadı diğer sefer bekletildi hepsinin gelişim durdu diye sonucunuz ne oldu acaba

Merhaba benimde yakında transferim var...muayenede dahi kasiliyorum vs..o açıdan anestezi ile olacak...bu durum transferi olumsuz etkilemez dimi ...

Hayırlı olsun inşallah benim sürecim de çok uzun 3 gün önce transfer oldum aynı yaştayız genetik olmadı diğer sefer bekletildi hepsinin gelişim durdu diye sonucunuz ne oldu acaba
Merhaba beş aylık gebeyim rabbim.saglikla gelmesini nasip etsin bekleyen herkesin kucağını doldursun

Merhaba benimde yakında transferim var...muayenede dahi kasiliyorum vs..o açıdan anestezi ile olacak...bu durum transferi olumsuz etkilemez dimi ...
Maddi kısmı külfet olmasaydı bizim için ben de hiç düşünmeden anestezi yaptırirdım hiçbir yan etkisi yok ben de çok arastrmistim hatta aynı gün yedi transfer vardı hepsi anesteziydi bir benim değildi

Maddi kısmı külfet olmasaydı bizim için ben de hiç düşünmeden anestezi yaptırirdım hiçbir yan etkisi yok ben de çok arastrmistim hatta aynı gün yedi transfer vardı hepsi anesteziydi bir benim değildi
Doğrudur canim rabbim yardım etsin bizlere...Bende devlet hastanesi raporlu olduğum için ..yoksa özel vs altindan kalkamazdim🥴 rabbim yardimcimiz olsun ..maddi zorluyor yoktan var ediyoruz...iki tane takviye olaca bes bin verdim..inşallah faydasını gorurum

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalitesi nasıldı genetik yaptırmış mıydınız benimde 3. Tüp bebek transfer oldum 3. Günüm genetik olmadı
Merhaba ilk denemeydi hayır yaptırmadık sadece iki embiryom vardı aynı anda transfer yapıldı biri tutundu ,birisi 4aa birisi 5aa idi, İnşallah herşey en kısa sürede gönlünüzden geçtiği kısa sürede olur

Back
X