• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek transfer işlemi

altn1y

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
3
1
1
35
Merhabalar. 3 Temmuz tüp bebek transfer işlemi yapıldı ve 12 temmuz sonuç negatif geldi. Diğer transfer işlemi icin hic ara vermesem olur mu. Bu durumu bu şekilde yaşayan var mı

tekrar adet gördüğünüzde doktorunuz sizi görecektir. Haberi verdiğinizde size böyle söylemedi mi ?

Merhabalar. 3 Temmuz tüp bebek transfer işlemi yapıldı ve 12 temmuz sonuç negatif geldi. Diğer transfer işlemi icin hic ara vermesem olur mu. Bu durumu bu şekilde yaşayan var mı
Birşey soracağım tekrar transfer olursa dondurulan yumurtayı çözdürünce tekrar ücret ödüyor muyuz

Birşey soracağım tekrar transfer olursa dondurulan yumurtayı çözdürünce tekrar ücret ödüyor muyuz
Yumurta çözdürülürken ücret ödemiyorsunuz genelde yumurtayı dondurma süresi uzarsa dondurma ücreti ödüyorsunuz diye biliyorum

Yumurta çözdürülürken ücret ödemiyorsunuz genelde yumurtayı dondurma süresi uzarsa dondurma ücreti ödüyorsunuz diye biliyorum
Daha yeni dondurduk ikinci transferim olucak ilki Eylül de oldu tuttu yeni düşğk yaptım ikinciyi olacağım

Daha yeni dondurduk ikinci transferim olucak ilki Eylül de oldu tuttu yeni düşğk yaptım ikinciyi olacağım
Dediğim gibi ücret talep edildiği zaman da zaten hastaneden sizinle iletişime geçiyorlar dondurma ücreti olarak ama tekrardan yumurta çözüldüğünde bir ücret talep etmiyorlar

Bazı merkezler çözdürme ücreti isteyebiliyor burda çok kez okudum . Ikıncı transfer için tabikide ücret ödeyeceksiniz

Transfer için değil zaten dondurulan yumurta çözdürmek için sordum ben
Alıyor bazı merkezler . Ben burda rahim dinlendirme için 20-25 bin alan merkez okudum ya . Alt üstü kadın gitti evınde 2 regl bekledi o süreçte bile para talep edenler var . Merkezinizi arayıp neden sormuyorsunuz ?

Alıyor bazı merkezler . Ben burda rahim dinlendirme için 20-25 bin alan merkez okudum ya . Alt üstü kadın gitti evınde 2 regl bekledi o süreçte bile para talep edenler var . Merkezinizi arayıp neden sormuyorsunuz ?
Aradım bugün dönüş yapacaklar bekliyorum İstanbul Acıbadem maslakta ysptım

Back
X