Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ara verin vitamin , egzersiz , düzenli beslenme ve uyku sonra deneyin tekrar .Merhabalar. 3 Temmuz tüp bebek transfer işlemi yapıldı ve 12 temmuz sonuç negatif geldi. Diğer transfer işlemi icin hic ara vermesem olur mu. Bu durumu bu şekilde yaşayan var mı
Birşey soracağım tekrar transfer olursa dondurulan yumurtayı çözdürünce tekrar ücret ödüyor muyuzMerhabalar. 3 Temmuz tüp bebek transfer işlemi yapıldı ve 12 temmuz sonuç negatif geldi. Diğer transfer işlemi icin hic ara vermesem olur mu. Bu durumu bu şekilde yaşayan var mı
Yumurta çözdürülürken ücret ödemiyorsunuz genelde yumurtayı dondurma süresi uzarsa dondurma ücreti ödüyorsunuz diye biliyorumBirşey soracağım tekrar transfer olursa dondurulan yumurtayı çözdürünce tekrar ücret ödüyor muyuz
Daha yeni dondurduk ikinci transferim olucak ilki Eylül de oldu tuttu yeni düşğk yaptım ikinciyi olacağımYumurta çözdürülürken ücret ödemiyorsunuz genelde yumurtayı dondurma süresi uzarsa dondurma ücreti ödüyorsunuz diye biliyorum
Dediğim gibi ücret talep edildiği zaman da zaten hastaneden sizinle iletişime geçiyorlar dondurma ücreti olarak ama tekrardan yumurta çözüldüğünde bir ücret talep etmiyorlarDaha yeni dondurduk ikinci transferim olucak ilki Eylül de oldu tuttu yeni düşğk yaptım ikinciyi olacağım
Teşekkür ediyorum bilgilendirdiginiz içinDediğim gibi ücret talep edildiği zaman da zaten hastaneden sizinle iletişime geçiyorlar dondurma ücreti olarak ama tekrardan yumurta çözüldüğünde bir ücret talep etmiyor
Rica ederim Rabbim gönlünüze göre versinTeşekkür ediyorum bilgilendirdiginiz için
Amin sizinde inşallahRica ederim Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Bazı merkezler çözdürme ücreti isteyebiliyor burda çok kez okudum . Ikıncı transfer için tabikide ücret ödeyeceksinizDaha yeni dondurduk ikinci transferim olucak ilki Eylül de oldu tuttu yeni düşğk yaptım ikinciyi olacağım
Transfer için değil zaten dondurulan yumurta çözdürmek için sordum benBazı merkezler çözdürme ücreti isteyebiliyor burda çok kez okudum . Ikıncı transfer için tabikide ücret ödeyeceksiniz
Alıyor bazı merkezler . Ben burda rahim dinlendirme için 20-25 bin alan merkez okudum ya . Alt üstü kadın gitti evınde 2 regl bekledi o süreçte bile para talep edenler var . Merkezinizi arayıp neden sormuyorsunuz ?Transfer için değil zaten dondurulan yumurta çözdürmek için sordum ben
Aradım bugün dönüş yapacaklar bekliyorum İstanbul Acıbadem maslakta ysptımAlıyor bazı merkezler . Ben burda rahim dinlendirme için 20-25 bin alan merkez okudum ya . Alt üstü kadın gitti evınde 2 regl bekledi o süreçte bile para talep edenler var . Merkezinizi arayıp neden sormuyorsunuz ?