• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek transfer sonrası 5. gün

oezlem_sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
106
47
98
54
Hanımlar transferimin 5. Günü 1 tane emriyo yerleştirildi. Sormak istediğim bugün sıcak su ile karşık beyaz akıntı geldi. Bu ne demek oluyor ne olur acil cevap verin.

Hanımlar transferimin 5. Günü 1 tane emriyo yerleştirildi. Sormak istediğim bugün sıcak su ile karşık beyaz akıntı geldi. Bu ne demek oluyor ne olur acil cevap verin.
mrb canım hayırlı ugurlu olsun oncelıkle benımde 6 gunum..sıcak su derken banyoda vs mı...eger oyle ıse dr bana transferden snra 2 gun snra dus seklınde 10 dk yıkan dedı...ben oyle yaptım bıde bugun yaptım akıntıysa bendede var herkeste var yanı...ama sıcak zararlı banyonda kullanma derım bu donemler hadı ınsallah guzel sonuclar alırız.benımde 4..gun embrıyosu 2 tane orta kalıte dıgerı daha dusuk kalıte olmak uzere 3 tane transfer edıldı

mrb canım hayırlı ugurlu olsun oncelıkle benımde 6 gunum..sıcak su derken banyoda vs mı...eger oyle ıse dr bana transferden snra 2 gun snra dus seklınde 10 dk yıkan dedı...ben oyle yaptım bıde bugun yaptım akıntıysa bendede var herkeste var yanı...ama sıcak zararlı banyonda kullanma derım bu donemler hadı ınsallah guzel sonuclar alırız.benımde 4..gun embrıyosu 2 tane orta kalıte dıgerı daha dusuk kalıte olmak uzere 3 tane transfer edıldı

Yok canım alakası yok. Ben ikinci gün ılık duş almıştım. Bu normal akıntı değil iç çamaşırım ıslandı sıcacık aktı. Birazda kremimsi akıntı geldi. Öyle jel akması yada fitil akıntısı değil yani

Bugün transferinin 6. Günü progestan dozum cok yüksek benim bende de oluyor aniden regl olmuşum gibi akıntı geliyor korkma canım takma kafana sırtını da ya Allaha teslim ol herşey güzel olacak diyerek

Back
X