Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer degilse bidaha yapin yarinsilik çıktı ama görebiliyor musunuz bilmiyorum
Taze canımTaze transfer degilse bidaha yapin yarin
Catlatma ignesinin etkisi olabilir diye soylemistim. Bence yinele testini cizgi gozukuyor. Cizgi koyulasir insaAllah.Taze canım
Beklemek cok zor biliyorum sabır kardeşim insaAllah minigin sana sımsıkı tutunurTaze canım
Dün de yaptım dün negatifti bugün sabah öyle çıktıCatlatma ignesinin etkisi olabilir diye soylemistim. Bence yinele testini cizgi gozukuyor. Cizgi koyulasir insaAllah.
Aminnn inşallah inşallahBeklemek cok zor biliyorum sabır kardeşim insaAllah minigin sana sımsıkı tutunur![]()
Ay o zaman var insaAllah yaaaa testi sabah ilk idrarinla yenilersen kesin belli olurDün de yaptım dün negatifti bugün sabah öyle çıktı
Valla bugün sağlık ocağına gittim kan vereyim diye ama doktorum kan saatinden sonra geliyormuş başka doktor da almadı kan da daha iyi olur diye düşünmüştüm ama yarın vericem artık merak ettim şuan o kadar gerginim ki kan veremedim diye meraktan çatladım yaniAy o zaman var insaAllah yaaaa testi sabah ilk idrarinla yenilersen kesin belli olur
çizgi fotoğrafta görünmüyor ama sen görüyorsan git bi kan ver canım, bende transferin 6.cı günü öğrenmiştim taze transferdisilik çıktı ama görebiliyor musunuz bilmiyorum
Merhaba canim testi yeniledinmi guzel haber alayim senden insaAllahValla bugün sağlık ocağına gittim kan vereyim diye ama doktorum kan saatinden sonra geliyormuş başka doktor da almadı kan da daha iyi olur diye düşünmüştüm ama yarın vericem artık merak ettim şuan o kadar gerginim ki kan veremedim diye meraktan çatladım yanin
Canım dün dayanamadım acile gittim kan verdim negatif çıktı erken oldu tutamadım kendimi beklicem test gunumuMerhaba canim testi yeniledinmi guzel haber alayim senden insaAllah![]()
Transferin kaçıncı günündesiniz Bir de kaçıncı gün embriyosuTaze canım
Bugün 6.gunu 5. Gun embriyosu 3AA tez transferTransferin kaçıncı günündesiniz Bir de kaçıncı gün embriyosu
İnsaAllah pozitif sonuc alirsin canim mubarek 3 aylardayiz dualarim seninleCanım dün dayanamadım acile gittim kan verdim negatif çıktı erken oldu tutamadım kendimi beklicem test gunumu
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimİnsaAllah pozitif sonuc alirsin canim mubarek 3 aylardayiz dualarim seninle
Bende bugün kan tahlili verdim 9. Günüm 3. Gün embriyosuBugün 6.gunu 5. Gun embriyosu 3AA tez transfer