• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer sonrası 8. günnnn tecrübeli arkadaşlar yardım

bernisada

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
103
49
13
39
arkadaşlar transfer yapılalı 8 gün oldu .30 yaşındayım ve hiç bir rahatsızlığım olmamasına rağmen normal yollardan hamile kalmadım ikiaşılama yapıldı fakat sonuç alınmadı eskişehir tıp fakültesinde transferim gerçekleşti 5inde test sonucum var ve hiç bir belirtim yok ağrım kanama hiç bir şey hissetmiyorum sizce bunlar normalm itecrübeli arkadaşlar yardımmm

Canım dün test verdim kan testi benim de 8. Gunumdu çıktı sende test yaptır böyle beklemek daha çok bozuyor psikolojiyi bana da dua et lütfen degerim yükselsin katlansin diye

Canım dün test verdim kan testi benim de 8. Gunumdu çıktı sende test yaptır böyle beklemek daha çok bozuyor psikolojiyi bana da dua et lütfen degerim yükselsin katlansin diye
canımm tebrik ederim inşallah yükselir değerlerin bende korkuyorum yaptırmıyorum oyuzden çıkmazsa moralim falan bozulur diye. hiç bir kanamam falanda olmadı inşallah tutunmuştur bebişim

canımm tebrik ederim inşallah yükselir değerlerin bende korkuyorum yaptırmıyorum oyuzden çıkmazsa moralim falan bozulur diye. hiç bir kanamam falanda olmadı inşallah tutunmuştur bebişim
Böyle beklemek daha zor inan ben dün dudaklarım gece acile gittik ordan giriş yapıp kan verdim inşallah senin de yüzün guler

Kızlar benimde transferimin 8. günü. Bende idrar testi yaptırsammı'ki?
Ağrılarım çok nasir oluyor uzanınca geçiyor, kanama fln hiç birşey yok lekelenme olsun.. Sence tutmuşmudur...?

Kızlar bugün idrar testi yaptım baştan bişey çıkmadı sonradan baktım ikinci cizgi çok hafif var sizce hamilemiyim kızla bana yardımcı olun...
İlaçların bi etkisi olmaz değilmi idrarda

Back
X