• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası 9. Gün beta 12 olanlar

niimdgc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
13
5
6
37
Merhaba kızlar . Transfer sonrası 9. Gün beta 11.90 . Embriyo çözülürken hasar aldığı için sonradan çıkabilir dedi dr um ama çok da umut etmememi söyledi . Düşük bir sonuç biliyorum . Daha önce yaşadığım gebeliklerde (maalesef kalpleri durdu ikisinde de ) 9. Gün beta 100 lerdeydi . Benim merak ettiğim böyle bir durum yaşayan oldu mu . Bu kadar düşük beta olup sağlıklı bir gebelik sonucu olan var mı .

8.gün 18
10.gün 56
13.gün 251 di.
İlk transferimde 7.gün 38 ile öğrenmiştim fakat düşükle sonuçlandı. İkinci transferim hiç tutmadı. Yukarıdaki değerler üçüncü transferimden. Şuan kucağımda darısı başımıza.

Yaa ciddi misiniz . Umut verdiniz bana . Çok sağolun cevap verdiğiniz için . Amin inşallah güzel sonuçlar alırım bende . Cuma tekrar test vericem .

Yaa ciddi misiniz . Umut verdiniz bana . Çok sağolun cevap verdiğiniz için . Amin inşallah güzel sonuçlar alırım bende . Cuma tekrar test vericem .
3 kez kan verdim doktorum tekrar istemedi sonra keseyi görmeye gittik. Hatta ikinci bi kese oluştu sonradan fakat gelişmedi. Üçüncü gün dondurulmuş çift embriyo transferiydi. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerinizi bekliyorum

3 kez kan verdim doktorum tekrar istemedi sonra keseyi görmeye gittik. Hatta ikinci bi kese oluştu sonradan fakat gelişmedi. Üçüncü gün dondurulmuş çift embriyo transferiydi. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Kaçıncı gün test yapmaya başladınız

Kızlar bende ikinci adeti bekliyorum transfer için. Acaba adetken neden çağırdı doktor hangi ilaçları kullanıyoruz ilk defa yaptırıyorum ben. 15 yumurta topandi 7 adet donduruldu

Kızlar bende ikinci adeti bekliyorum transfer için. Acaba adetken neden çağırdı doktor hangi ilaçları kullanıyoruz ilk defa yaptırıyorum ben. 15 yumurta topandi 7 adet donduruldu
Bende yeni transfer oldum dondurulmuş adetken çağırmasının sebebi rahim takibine başlayacak olması ve kist vs varmı diye kontrol ediyorlar estrofem coraspirin prednol ve vitamin redostime başlatmıştı benim doktorum estrofem ve coraspirini genel olarak veriyorlar

Bacak ağrısı transferden önce başlamıştı benimdr bende ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum teşekkür ederim cevaplarınız için🙏🏻 15 i test günüm herkes belirtilerden bahsettiği için ister istemez belirti arıyorum çok sordum kusura bakmayın progestan prolutex hangilerini kullanıyorsunuz kimisi sadece fitil kimisi hem fitil hem göbekten hemde kalçadan oluyor muş siz hangisiyle devam ettiniz şimdiden teşekkürler cevabınız için 🫶

Bende yeni transfer oldum dondurulmuş adetken çağırmasının sebebi rahim takibine başlayacak olması ve kist vs varmı diye kontrol ediyorlar estrofem coraspirin prednol ve vitamin redostime başlatmıştı benim doktorum estrofem ve coraspirini genel olarak veriyorlar
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim 🌼

Back
X