tüp bebek transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ? hep birlikte geçirelim bu zamanı

beyaz_20

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
32
15
18
35
arkadaşlar merhaba ilaçları atlattık yumurtalar gelişti anestezi aldık toplandı bebekler gelişti ve transfer yapıldı sonunda geldik sonuç beklemeye.gerçekten zor dönemlerden geçtik ama beklemek daha zormus...gelin hep beraber birbirimize destek olalım...

Hayırlı olsun canım transferin benim de perşembe oldu transfer 5 temmuz da test günü. Inşallah pozitif sonuçlar alırız :)

Hayırlı olsun canım transferin benim de perşembe oldu transfer 5 temmuz da test günü. Inşallah pozitif sonuçlar alırız :)
Merhaba canim aa ne Tasaduf benimde perşembe oldu hadi ikimizin de hakkında hayırlısı canım ilk denememi senin kaç embriyo verildi ?

Merhaba canim aa ne Tasaduf benimde perşembe oldu hadi ikimizin de hakkında hayırlısı canım ilk denememi senin kaç embriyo verildi ?
Benim 2. denemem canım. İlkinde tutmuştu ama 2 aylıkken düşük oldu malesef kaybettim. Şimdi 2tane transfer edildi 3. Gün embriyosu. İkimizinde aynı gün olmuş :) inşallah buradan güzel haberler veririz

Benim 2. denemem canım. İlkinde tutmuştu ama 2 aylıkken düşük oldu malesef kaybettim. Şimdi 2tane transfer edildi 3. Gün embriyosu. İkimizinde aynı gün olmuş :) inşallah buradan güzel haberler veririz
İnşallah canım benim benimde ilk deneme 3.gün embriyosu 1 tane verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…