Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek transfer sonrası bekleyen arkadaşlar ? hep birlikte geçirelim bu zamanı
arkadaşlar merhaba ilaçları atlattık yumurtalar gelişti anestezi aldık toplandı bebekler gelişti ve transfer yapıldı sonunda geldik sonuç beklemeye.gerçekten zor dönemlerden geçtik ama beklemek daha zormus...gelin hep beraber birbirimize destek olalım...
Benim 2. denemem canım. İlkinde tutmuştu ama 2 aylıkken düşük oldu malesef kaybettim. Şimdi 2tane transfer edildi 3. Gün embriyosu. İkimizinde aynı gün olmuş :) inşallah buradan güzel haberler veririz
Benim 2. denemem canım. İlkinde tutmuştu ama 2 aylıkken düşük oldu malesef kaybettim. Şimdi 2tane transfer edildi 3. Gün embriyosu. İkimizinde aynı gün olmuş :) inşallah buradan güzel haberler veririz