Tüp bebek transfer sonrası beta

Valla bende 6.gün durum bu yarın kan 🩸 tahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor 🪬🪅tebrikler 🎊

Eklentiler

• IMG_1868.webp
    IMG_1868.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_1862.webp
    IMG_1862.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 142
Ben hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏 ilk kez mi denediniz tüp bebeği

Valla bende 6.gün durum bu yarın kan 🩸 tahlili yaptıracağım bakalım ne çıkacak bence gayet iyi çünkü 5’ üzeri bu günlerde çıkması gerekiyor 🪬🪅tebrikler 🎊
en hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏 ilk kez mi denediniz tüp bebeği

Ben hiç bu testlerden yaptırmadım progesteron baktırmamı istedi doktor 12 çıktı o da ek olarak iğne başladı gitmişken beta baktırayım dedim de kızdı normalde 12. Gün yapacağız diye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏 ilk kez mi denediniz tüp bebeği
Evet ilk 🙏🏼🐝🪅

Canım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    IMG_0403.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 137
Canım benımde ovulasyon böyle cıkıyor normal idrar testinde negatif cıkıyo erken gebelik testine bakmadım transferimin 6. Günü
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏼 Zaten henüz erken 🐝🪅 Umarım sizinde dilediğiniz gibi olur 👍🏼

Perşembe mi transfer oldunuz ? Evet daha erken bünye farkı da var tabi sakın strese girip üzülmeyin bu başlık altında sonuçlarınızı paylaşalım destek olalım birbirimize

Back
X