• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer sonrası gün sayanlarrrr...

betull92

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
33
0
6
Bursa
Arkadaşlar herkese merhaba 14 aralıkta teste gidicem cok stresliyim ve kafama takılan bazı sorular var. Yumurta toplama işleminde 21 tane yumurtam toplandı ve dr yumurtalıklarimda fazla delik açıldığı için gebelik gerçekleşirse transferin 5.gununden sonra cok sancim olacagini söylemişti ancak benim sancim olmadi sadece son günlerde adet sancısı gibi batmalarim ve gazim var bu konuda tecrubesi olan varmi?

benimde test tarıhım 19 ocak hiçbir belirtim yok sabırsızlanıyorum inş hayırlarla sonuclansın güzel sonuclar alalım..

Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah hayırlısı ile tutmuştur.Tüp bebek transferi yapıldıktan sonra evde yattınız mı ?

Merhaba hayırlı olsun öncelikle inşallah hayırlısı ile tutmuştur.Tüp bebek transferi yapıldıktan sonra evde yattınız mı ?

evet izin aldım işten ilk 3 gun yattım ama sureklı değil tabı ara ara yurudum gun içinde sureklı yatmayı önermıyolar zaten hastanede de 1 saat yatırmıslardı

hayırlısı olsun aynı gün arkadaşımın da test sonucu belli olacak Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

Back
X