Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canim bekliyorum bakalimMerhabalar tüp bebek transfer sonrası gebelik testini bekleyenler burada buluşalım. Zaman geçmiyor test yapan var mı aranızda benim ki 3.gün embriyosu
Kaçıncı gününüz bugün benim 8.günüm zaman geçmiyorBen canim bekliyorum bakalim
Baya anlatmışsın senKaçıncı gününüz bugün benim 8.günüm zaman geçmiyor![]()
Hiç bir belirtim yok aslında ilk 3-4 gün karnımda şişlik biraz kasık agrısı vardı şimdi hiç birşey yok test yapsam mı yapnasam nı bilemiyorumBaya anlatmışsın sen
benim 3 günüm varmı belirtin yada ne zaman başladı kaçıncı günden sonra
Yaa benimde hiçbir belirti yok eger 3 gün embriyosuysa erken ama 5 gunse yarin yapabilirsinHiç bir belirtim yok aslında ilk 3-4 gün karnımda şişlik biraz kasık agrısı vardı şimdi hiç birşey yok test yapsam mı yapnasam nı bilemiyorum
Hayırlısı inşallah canim benim 3. Gün aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar benimde transferim yapildi dün bugun ikinci günüm 15 martta testim var cok heyecanliyim:) sivas cumhuriyet uni.de tedavi goruyorum
Meraba benimde 11 mart test günüm 5.gun embiryosu benimdeMerhabalar ben de 11 Martta test günüm, 5. gün dondurulmuş embriyo ilk denemem <3
Ya, beklemek çok heyecanlı ben günü gelene kadar test yapmayı düşünmüyorum. Ama bir yandan da çok meraktayım. Sizde herhangi bir belirti var mı ? Benim dün gece kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Ama ara ara oluyor.Meraba benimde 11 mart test günüm 5.gun embiryosu benimde
Merhabalar benimde transferim yapildi dün bugun ikinci günüm 15 martta testim var cok heyecanliyim:) sivas cumhuriyet uni.de tedavi goruyorum
Belirti yok henüz bendeYa, beklemek çok heyecanlı ben günü gelene kadar test yapmayı düşünmüyorum. Ama bir yandan da çok meraktayım. Sizde herhangi bir belirti var mı ? Benim dün gece kasıklarım ve belim çok ağrıdı. Ama ara ara oluyor.
Ben de acaba adet mi olacağım deyip korkuyorum açıkçası.Belirti yok henüz bende
5 gün embriyosu 12 mart test günümMerhabalar tüp bebek transfer sonrası gebelik testini bekleyenler burada buluşalım. Zaman geçmiyor test yapan var mı aranızda benim ki 3.gün embriyosu
Benim 12 mart test günüm yakınmış tarihlerMeraba benimde 11 mart test günüm 5.gun embiryosu benimde
Ister istemez akla geliyor öyle şeyler olumlu düşünüp pozitifi görmek hepimize nasip olsun insallahBen de acaba adet mi olacağım deyip korkuyorum açıkçası.
İnşallah, hepimiz güzel haberler alırız inşallahIster istemez akla geliyor öyle şeyler olumlu düşünüp pozitifi görmek hepimize nasip olsun insallah
Benim icinde oyle zaman gecmiyor birturlu :)Slm canım bende seninle beraberim. Çarşamba günü çift 3.gün embriyosu transfer edildi. Zaman geçmiyor walla ya