Hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhabalar ,
Tüp bebek transferi sürecindeyim. Fakat devlette yaptırdığım için çoğu konuda çok bilgisizim. Deneyimli olan arkadaşlardan lütfen destek istiyorum. Pcos hastasıyım , 12 tane dondurulmuş embriyom var. Yumurta toplandıktan 2. adet döngüsünde gel dedi doktorum. Gittiğimde bana folik asit d vitamini doğum kontrol hapı verdi ve 1 ay sonra yine gel dedi. Devlet hastanesi olduğu için tüm işlemler ve konuşmalar çok hızlı gerçekleşiyor sorularımı soramıyorum lütfen bana yardım edin bundan sonra ki süreçte neler olacak , ne zaman transfer olacağım?
Sürecin hayırlı olsun canım pcos olduğun için rahim dinlendirme yapılıyor rahmin en uygun olduğu döngüdr transfer yaparlar. Transferden sonra bol bol avokado ve kabak çekirdeği tüket. Vitaminlerin aksatma
Merhaba progestan dex iğnesi mi verildi? Ben kullanıyorum, test sonucuna kadar bir ilaç hariç diğer hepsi kullanılacak denildi. Arayıp sorun bence önemli sizin için.Merhaba ben transfer oldum bugün 3. Günüm bana sadece 7 pregeston iğne verildi göbekten 1 kutu devlet hastanesi olduğu için arayıp soramıyorum da fitil kullanıyorum günde de 3 kere bu iğneyi daha uzun süre kullanılıyormuş siz kısa mı kullandınız nasıl oldu
Ben sabah akşam günde 2 tane vuruluyorum. Kan testi gününe kadar da devam edeceğim. Bırakmamam gerektiğini tembihlediler. Sizin de öyledir muhtemelen. Ama günde kaç tane bunu doktorunuza danışmalısınız. Hata olmaması için.Evet o iğneden verildi sadece bir kutu yazmış reçeteme de günde 1 yani 7 gündem sonra kullanılmıyor mu bu eczacım teste kadar kullandırıyorlar en az dedi
Size günde 1 kez demiş. Keşke ne zamana kadar kullancagınızı da yazsaymış. Bence teste kadar kullanmanız gerek, eczacı da aynısını söylemiş. Yeni kutu yazdırmaya gidecekseniz öyle sorun olmadı öğrenmek adına.yazdıkları bu sadece
Merhaba bende pcosum yumurta toplamadan sonra adet gecşreceksınjz daha sonra transfer için ilaç kullanmaya başlayacaksınız rahminiz yeterince kalınlaşınca size transfer günü verecekler o süre de bı ay kadar olabılıyor rahminize göre bende yeni yaptım çok şükür sonuc pozıtıf darısı size olsunMerhabalar ,
Tüp bebek transferi sürecindeyim. Fakat devlette yaptırdığım için çoğu konuda çok bilgisizim. Deneyimli olan arkadaşlardan lütfen destek istiyorum. Pcos hastasıyım , 12 tane dondurulmuş embriyom var. Yumurta toplandıktan 2. adet döngüsünde gel dedi doktorum. Gittiğimde bana folik asit d vitamini doğum kontrol hapı verdi ve 1 ay sonra yine gel dedi. Devlet hastanesi olduğu için tüm işlemler ve konuşmalar çok hızlı gerçekleşiyor sorularımı soramıyorum lütfen bana yardım edin bundan sonra ki süreçte neler olacak , ne zaman transfer olacağım?
Teste kadar kullanıyorsun benı. Pozıtıf olduktan sonra da kullanmaya devam edıyorumEvet o iğneden verildi sadece bir kutu yazmış reçeteme de günde 1 yani 7 gündem sonra kullanılmıyor mu bu eczacım teste kadar kullandırıyorlar en az dedi
Yani bana dex i son güne kadar vurul dediler. Sizin sadece 7 gün değildir ama bir kutu ilaç yazmış doktor. Bilemedim o yüzden, ben günde iki tane vuruluyorum.Malesef üniversite hastanesi başka ilçedeyim 2 saat uzak sormaya da gidemiyorum çok büyük ikilemde kaldım numara da yok ulaşmaya
Ben transferin 6. gunundeyim. Transferden sonra hastaneden cikmadan hemsire vurmustu ilkini. Sonra bizde uyguluyoruz. Gunde 1 tane 21 gun dediler bize. Tabi kisiden kisiye degisebilir fakat hep 7 gunden fazla kullandiklarini yaziyolar burada. Recetemizde 3 kutuydu bizim o da 21 gun oluyo.Merhaba ben transfer oldum bugün 3. Günüm bana sadece 7 pregeston iğne verildi göbekten 1 kutu devlet hastanesi olduğu için arayıp soramıyorum da fitil kullanıyorum günde de 3 kere bu iğneyi daha uzun süre kullanılıyormuş siz kısa mı kullandınız nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?