Tüp bebek Transfer süreci

Cadikazanii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
88
Selam. Tüp bebek sürecindeyim yumurtalar toplandı yaklaşık 2 ay önce 4 tane 3. Gün ve 2 tane 5. Gün embriyosu donduruldu işlem sonrası ohss gelişti o ay mola verdik bu ayda kist göründü adet bile olamadım yine mola verdik bu bekleyiş yoruyor acikcasi size sormak istediğim önümüzde ki aya kadar hem ruhen hem bedenen sürece hazırlayacak neler yapabilirim. (Yeme içme de dahil) kendimi ve vücudumu hazırlamak istiyorum.

3 sene boyunca tek embriyoyu dondurup beklettik 3 sene sonra yeni transfer yaptırdık bu kadar yüklenme kendine bir kaç ay ara verebilirsin

Bende aynı durumdayım suanda 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün dondurma nasıl ve neye göre oluyor acaba biz hepsini 5. Güne gönderdik 2 tanesi gitti 3. Günde 4 taneydi

3 sene boyunca tek embriyoyu dondurup beklettik 3 sene sonra yeni transfer yaptırdık bu kadar yüklenme kendine bir kaç ay ara verebilirsin
Mantık cercevesinde her şey o kadar makul ki zaten ah o duygusallık girdimi devreye mantık müsade istiyor

Bende aynı durumdayım suanda 4 tane 3. Gün 2 tane 5. Gün dondurma nasıl ve neye göre oluyor acaba biz hepsini 5. Güne gönderdik 2 tanesi gitti 3. Günde 4 taneydi
Biz 6. Günde bekledik olmadi bu embriyonun dışarıda ki gelişimiyle alakali 3. Gün 5. Gün kafanızı karıştırmasın nasip isi ve asil önemli olan rahimde ki gelisim 5. Günle hamile kalmayıp 3 le kalanda cok duydum. Transfer kısmında doktorunuz daha iyi bilir tabi ama öncelik 5 olacaktır şu süreçte

`