Tüp bebek transfer ve sigara

Merhaba tüp bebek transferden sonra sigara içen oldumu hiç ben içmemek için zor duruyorum.
Icme canim iradene sahip cik. bende sigara icen biriydim tedavi basinda biraktim. Dogum yaptim sutten kesildiler ama hala icmiyorum direniyorum. Kendine yazik suan olmus en ucuzu 15 tl parana yazik. Biriktir bebisine fazladan biseyler alirsin ne guzel

Merhaba tüp bebek transferden sonra sigara içen oldumu hiç ben içmemek için zor duruyorum.
Ben transferden 2 hafta once birakmistim transfer olduktan sonra 1 tane bile icmedm negatif haberini aldm iki uc gun sonra bidaha basladim.
Suan iciyorm ama ocakta tedaviye tekrar baslicam onun icin yavas yavas birakmam lazm.
Kesinlkle icme canm negatif olursa kendini suclarsn belki sigara ictimde olmadi diye.
Insallah pozitif haberi alirsin 🧡

İlk tedavim de içiyordum günde 5 tane filan ve tabi ki negatif oldu. Bıraktıktan sonra baslıcam dedim tedaviye ve cok sukur pozitif suan. 3 ay oldu bırakalı ve günde bir paket içerdim. Herşey kafada bitiyor Rabbim yardımcın olsun

Tesekkurler kizlar ben zaten normaldede 5 taneyi gecmiyordu ama su anda evdeyim ve stres var biraz

Tesekkurler kizlar ben zaten normaldede 5 taneyi gecmiyordu ama su anda evdeyim ve stres var biraz
Ben de senin gibi düşünüp duruyordum inan her bu son dediğimde bitane daha aldım gidip şimdi 6 gün var transferime 4 gündür ağzıma sürmedm çünkü olumsuz olursa kendimi suclucam hala aklımda isteğim var ama ilk günki gibi değil azalıyor artık sende kendine ve bebeğe bu kötülüğü yapma 1 hafta stres yaşarsın en fazla

Ben çok fena kabızlık sorunu yaşayınca doktorum günde 1-2 tane içebilirsin stres yapma hiçbi şey olmaz demişti. İlk transferimde içmedim sonuç negatif ikincide 1-2 tane içtim günde sonuç yine negatif

Bence kesinlikle içilmemeli. Ben birkaç hafta öncesinde bıraktım sonuç negatif olsa da tekrar deneyeceğim için içmeye başlamadım. Okadar vitamin alıyoruz bir yandan mahfetmeyelim kendimizi

Bende tedaviye başlarken bıraktım sigarayı. 20 ekimde bıraktım. Günde 1 paket sigara içiyordum. Aralık sonu gibi transferim olacak ve bu bekleme sürecinde de kesinlikle içmeyi düşünmüyorum ( 20 yıldır içen biri olarak kendimden o kadar eminim :) ). Olumsuz olması durumunda keşke içmeseydim diye kendimi yiyip bitirmekten iyidir diye düşünüyorum.. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah :dua:

içmeyin arkadaşlar. çocuğunuza olmazsa kendinize de zarar. ben de içiyordum önceden, 2016 yılında prof. dr. erkut attara başladım tüp bebek için. sanırım hayatta en sevmediği şey sigara kendisinin. öyle güzel tatlı sözlerle - aslında ağır sözler ama hoca öyle yumuşatıyor ki- bıraktım tüp bebek sürecinde. sonrasında daha da içmedim, hayat kalitem arttı resmen

Back
X