- 2 Mayıs 2025
- 131
- 35
- 13
- 24
- Konu Sahibi 171717civciv
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, anladığım kadarıyla bu normal gebelik testi. Silik çıkması beya artışı var gösteriyor ama. Dün kan testi yaptırdığınızda kaç çıkmıştıTüp Bebek 8.gunum idrar testinde böyle çıkıyor kanda da çıkmadı dün baktım![]()
Dün kan testi yaptığımda 0.100 çıkmıştı Eken gebelik testi de yaptım yine çıktıGünaydın, anladığım kadarıyla bu normal gebelik testi. Silik çıkması beya artışı var gösteriyor ama. Dün kan testi yaptırdığınızda kaç çıkmıştı
Hayır dondurulmuş embriyo transferiÇatlatma ignesi vuruldun mu canım?
Peki transfer öncesinde yumurta çatlatıcı iğne kullanıdnız mı?Dün kan testi yaptığımda 0.100 çıkmıştı Eken gebelik testi de yaptım yine çıktı
Hayır direk transfer oldu benimPeki transfer öncesinde yumurta çatlatıcı iğne kullanıdnız mı?
O zaman gidip bir daha yaptırın test eğer ki bilmediğimiz bir ilacın pozitif gösterme gibi bir yan etkisi yoksa şuan pozitif duruyorHayır direk transfer oldu benim
İnşallah yaa pazartesi günü gel dedi doktor ama ben kafayı yiyicem resmenO zaman gidip bir daha yaptırın test eğer ki bilmediğimiz bir ilacın pozitif gösterme gibi bir yan etkisi yoksa şuan pozitif duruyor![]()
Beklemek çok zor gerçektenİnşallah yaa pazartesi günü gel dedi doktor ama ben kafayı yiyicem resmen![]()
5.gün embriyosu benim yarın öğrenicem sonucuBeklemek çok zor gerçektenbenimde bugün 7. Gün ama bana doktor cuma gel dedi sizin kaçıncı gün embriyosu acaba
Benim sıcak transfer 3. Gün embriyosu5.gün embriyosu benim yarın öğrenicem sonucu![]()
Yok cnm belirti arama hiç bir arkadaşım da yaptı 8 aylık hamile hiç belirtim olmadı dedi benim de fazla bir belirtim yok aslındaBenim sıcak transfer 3. Gün embriyosuSürekli kendimde belirti aramaya başladım bulamadıkça üzülüyorum
![]()
Canım kan testini kaçıncı gün verdin kan testi kesin sonuç için ama erken verdiysen çıkmamış olabilir belki5.gün embriyosu benim yarın öğrenicem sonucu![]()
7. Gün verdim çıkmadı yarın vericem tekrar bakalım ne bekliyor biziCanım kan testini kaçıncı gün verdin kan testi kesin sonuç için ama erken verdiysen çıkmamış olabilir belki
Yok cnm belirti arama hiç bir arkadaşım da yaptı 8 aylık hamile hiç belirtim olmadı dedi benim de fazla bir belirtim yok aslınd. hepimize birer sağlıklı evlat nasip etsin Allah
Ay hadi hayırlısıyla bir doğurmak nasip olsaYok cnm belirti arama hiç bir arkadaşım da yaptı 8 aylık hamile hiç belirtim olmadı dedi benim de fazla bir belirtim yok aslında
İnşallah cnm rabim yormadan versin inşallah nerde yaptınız sizAy hadi hayırlısıyla bir doğurmak nasip olsa![]()
Benim 5. Senem olucak ilaçla çok deneme oldu 3 aşılama bu ilk tüp bebeğim sebep bulamadılarİnşallah cnm rabim yormadan versin inşallah nerde yaptınız siz
Hmm anladım cnm bir sıkıntı yok olur o zaman sizinki inşallah tâbi benim de 6. Senem 4. Denemem yediğim ilaçların iğnelerin haddi hesabı yokBenim 5. Senem olucak ilaçla çok deneme oldu 3 aşılama bu ilk tüp bebeğim sebep bulamadılarÖzel hastenelerde çok rezil oldum bu süreçte onun için Ege üniversitesi tüp bebek merkezinde yaptırdım başka yere de güvenim kalmadı açıkçası
![]()
Test verdiniz mi ? umarım güzel sonuçlar almışsınızdır :)7. Gün verdim çıkmadı yarın vericem tekrar bakalım ne bekliyor bizi![]()