• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer

cicekkizmerve

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
13
tüp bebek transfer sürecinde nelere dikkat ettniz hanımlar..
benim 3 bb embriyom var reglimi bekliyorum transfer için.. orta iyi kalitede biraz korkuyorum

benim 3 bb embriyom var reglimi bekliyorum transfer için.. orta iyi kalitede biraz korkuyorum
Embriyonun kalitesi sizi korkutmasın, 5 aa tutmayan embriyo da var onemli olan sadece embriyo degil rahmin de buna uyması. Nasip eden Allah her şekilde veriyor :) doktorların en kotu adlandırdigi embriyo bile tutan okudum stresten uzak durun ve hayırlısını isteyin

Hayırlısı olsun çiçeğim allah kucsna almayı nasip etsin sana kendimce verebilceğim tavsiye düşünme unut özelikle transferden sonrada ben transferden sonra herşeyi yaptım olcağı varsa oluyor olmucağı varsa olmuyor cok şükür 7 haftalık olduk bile

BENİMDE AYNI DURUMDA YUMURTALARIM AMA BENDE RAHİM İÇİ MİYOMLERLE DOLU 2 AY DİNLENME SÜRESİ VERDİ SONRASINDA KONTROL OLUCAM VE TRANSFERE KARAR VERİLCEK. AKLIMA ÇOK TAKILIYOR. BİRDE ACABA İKİ EMBİRYO MU KOYDURSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Back
X