Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değeriniz güzel artmış kimyasal olup olmadığı için henüz erkenKızlar bugün transferimin yedinci günü beşinci gün akşamı beta verdim testte silik çıkınca 32.5 çıktı değer 7. Gün sabahı bu sabah verdim yani daha 48 saat bile olmadan 62.5 çıktı iyi midir kimyasal değildir dimi
Yarın adet günüm zaten iki gün sonra da ikiye katlarda sıkıntı kalmaz kimyasalla ilgili dimiDeğeriniz güzel artmış kimyasal olup olmadığı için henüz erken
Kimyasal bildiğim kadarıyla belli bir değere kadar çıkıp düşüyor o yüzden önemli olan değerinizin düşmemesi. İki katı şartıda yok %60 yeterli oluyor. Bende 8.gün 28le öğrenmiştim düşük değerle öğrenince 4kere falan kan vermiştim iki günde bir.Yarın adet günüm zaten iki gün sonra da ikiye katlarda sıkıntı kalmaz kimyasalla ilgili dimi
Ben artık bir daha Perşembe yaptircam. Rabbime emanet ediyorum her şey güzel olsun yeterKimyasal bildiğim kadarıyla belli bir değere kadar çıkıp düşüyor o yüzden önemli olan değerinizin düşmemesi. İki katı şartıda yok %60 yeterli oluyor. Bende 8.gün 28le öğrenmiştim düşük değerle öğrenince 4kere falan kan vermiştim iki günde bir.
Çok erken yapmışsınz ben 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 264 13 gün 764 ciktiBen artık bir daha Perşembe yaptircam. Rabbime emanet ediyorum her şey güzel olsun yeter
Erken yaptırıncada bu sıkıntı oluyor işte acaba artacak mı diye panik oluyor insan hayırlısı olsun sizin içinBen artık bir daha Perşembe yaptircam. Rabbime emanet ediyorum her şey güzel olsun yeter
Ya evet farkındayım da tuttu tutmadı mi derken silik çizgiyle öğrenince kan vermek zorunda hissettim insan emin olamıyor. Biliyim de bekliyim dedim de biz tüp bebek anneleri için evlat olmasından tutmasına kadar büyük kaygı galiba. Kese kalp atışı derken daha çok kaygı yasicaz doğana kadar sanırım.Çok erken yapmışsınz ben 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 264 13 gün 764 cikti
güzel çıkmış değeriniz. katlanarak artar umarım. evet dertler betayla bitmiyor kesesi, kalbi, ikili testi vs derken derin nefes almam 13-14. haftayı buldu benim de...Kızlar bugün transferimin yedinci günü beşinci gün akşamı beta verdim testte silik çıkınca 32.5 çıktı değer 7. Gün sabahı bu sabah verdim yani daha 48 saat bile olmadan 62.5 çıktı iyi midir kimyasal değildir dimi
Kesinlikle sonrası daha zormusYa evet farkındayım da tuttu tutmadı mi derken silik çizgiyle öğrenince kan vermek zorunda hissettim insan emin olamıyor. Biliyim de bekliyim dedim de biz tüp bebek anneleri için evlat olmasından tutmasına kadar büyük kaygı galiba. Kese kalp atışı derken daha çok kaygı yasicaz doğana kadar sanırım.
Merak ettim.sonucunun ne oldu acaba insAllah guzel olmuştur benim bugün 7. GünKızlar bugün transferimin yedinci günü beşinci gün akşamı beta verdim testte silik çıkınca 32.5 çıktı değer 7. Gün sabahı bu sabah verdim yani daha 48 saat bile olmadan 62.5 çıktı iyi midir kimyasal değildir dimi
En son 12. Gün verdim canım 650 çıktı değer Çarşamba günü kese için çağırdı doktorMerak ettim.sonucunun ne oldu acaba insAllah guzel olmuştur benim bugün 7. Gün
Çok erken yapmışsınz ben 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 264 13 gün 764 cikti
Kese için kan testinden kaç gün sonra çağırıyorlar canimEn son 12. Gün verdim canım 650 çıktı değer Çarşamba günü kese için çağırdı doktor
Bilmiyorum neye göre cagiriyorlar ama.degerinin bin üstüne çıkması gerekiyorKese için kan testinden kaç gün sonra çağırıyorlar canim
Heyecanla bekliyorum siz de yerleşme kanaması oldu mu acaba, benim 7. Günüm öyle bir şey olmadı henuzBilmiyorum neye göre cagiriyorlar ama.degerinin bin üstüne çıkması gerekiyor
Ben şuan 3 aylık hamileyim iyiyiz şükürSizin nasıl gidiyor gebelik ah bu tüp bebek anneleri kaygı hiç bitmiyor
Darısı bana ya o günleri göreyim.insallah cinsiyet belli oldu muBen şuan 3 aylık hamileyim iyiyiz şükür
Yok canım olmadı ne yerleşme kanaması ne başka bir şey şu anda da göğüs sisligim hariç bir şey yok. Belki daha erkendir bilemiyorum ama belirti olmamasına takılma sadeceHeyecanla bekliyorum siz de yerleşme kanaması oldu mu acaba, benim 7. Günüm öyle bir şey olmadı henuz