- 11 Haziran 2024
- 496
- 415
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olmadı. Hiçbir belirti yoktu. Sadece 6. Günü 7. Güne bağlayan gece adet olucam sandım kasıklarım ağrıdı. Sabah heralde tutmadı diye test yaptık. Tutmuş. 8-9. Haftada ancak başlıyor gebelik belirtileri.Merhaba 9 haziranda transfer yapıldı bugün 3. Günüm. Hafif hafif adet ağrılarına benzer ağrılar çekiyorum sizlerde de var mı ? Bir de yerleşme kanaması gören oldu mu ? Transferin kaçıncı gününde oldu ? Veya olmayıp pozitifi gören oldu mu ?
Saol canım. Dogdu. 10 aylık oldu bile. Hiç korkma seninde olucakÇok güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Oohhh maşallahhhhSaol canım. Dogdu. 10 aylık oldu bile. Hiç korkma seninde olucak
Amin inşallahhhhhhhBenimde 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor yaşım 40 iki embriyo konuldu. Bu mübarek günde Allah’ım dualarımızı kabul etsin
Merhaba. Transfer sonrası hiçbir belirti olmayabilir, adet benzeri belirtiler de olabilir ikisi de normal. Dayanamayacaginiz ağrı veya kanama olduğu an doktora başvurun mutlaka geçer belki diye beklemeyin önemsiz bir şey olsa da kontrol edilmekten zarar gelmez. Benim transfer sonrası çok hafif kasik ağrım olmuştu sanırım bir de 7-8. gün gibi yerleşme kanamam olmuştu. Bu kanamanın olması ya da olmaması önemli değil, olmazsa canınızı sıkmayın. Benim de bebeğim 4bucuk aylık oldu, inşallah bekleyen herkes pozitifi görüp bebeklerini kucaklarina alsınlar sağlıklaMerhaba 9 haziranda transfer yapıldı bugün 3. Günüm. Hafif hafif adet ağrılarına benzer ağrılar çekiyorum sizlerde de var mı ? Bir de yerleşme kanaması gören oldu mu ? Transferin kaçıncı gününde oldu ? Veya olmayıp pozitifi gören oldu mu ?
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallahMerhaba. Transfer sonrası hiçbir belirti olmayabilir, adet benzeri belirtiler de olabilir ikisi de normal. Dayanamayacaginiz ağrı veya kanama olduğu an doktora başvurun mutlaka geçer belki diye beklemeyin önemsiz bir şey olsa da kontrol edilmekten zarar gelmez. Benim transfer sonrası çok hafif kasik ağrım olmuştu sanırım bir de 7-8. gün gibi yerleşme kanamam olmuştu. Bu kanamanın olması ya da olmaması önemli değil, olmazsa canınızı sıkmayın. Benim de bebeğim 4bucuk aylık oldu, inşallah bekleyen herkes pozitifi görüp bebeklerini kucaklarina alsınlar sağlıklatransfer sonrası kan tahlili beklemekten bebeğinizi kucağınıza aldığınız zamana gelmek hem çok kısa hem çok uzun geliyor inşallah sağlıkla geçsin sureciniz
![]()
Hayirli olsunYerleşme kanaması olmadı. Hiçbir belirti yoktu. Sadece 6. Günü 7. Güne bağlayan gece adet olucam sandım kasıklarım ağrıdı. Sabah heralde tutmadı diye test yaptık. Tutmuş. 8-9. Haftada ancak başlıyor gebelik belirtileri.
Merhaba sonucunuz belli oldu mu hamile misinizbenimde transferimin altıncı günü ve hiç bir belirtim yok..iki embriyo kondu inşallah tutarlar kızlar... sadece aşırı gazım var sizde de oluyor mu ve mide yanması onda da soğuk süt içiyorum geçicide olsa geçiriyor yanmayı ....
Henüz sonuçlara bakmadık cumartesi günü 12. Günü transferin ve o gün kan tahlili ile bakacağız. evde de hiç bakmadım bakmayacağımda gününü beklemeyi tercih ediyorum moral bozmıyım diye.. inşallah pozitif çıkar tabi..Merhaba sonucunuz belli oldu mu hamile misiniz