arkadaşlar bende transferden sonra masadan kalkmadan sonda taktılar mesane boşaltıldı. masadan yavaşça sedyeye geçtim sırt üstü 1 saat hiç kımıldamadan yattım ve sonra arabanın arka koltuğunda yatarak eve geldim 3 gün sadece tuvalete kalktım yemek yerkende oturdum şu anda hamileyim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Bende İzmir'de şifa'da yaptırdım..Kasıklarıma yastık koyup 4 saat kalkmadan yatmamı istedi doktorum Erol TAVMERGEN. Şimdi evdeyim transferimin 5. günü..Yemeğimi yapıyorum, ufak tefek ev işlerimi yapıyorum ama ağır kaldırmak, spor yok yaşamımda..Hayırlısı olsun hepimiz için..Hepimizin bebecik duası kabul olsun :icecream:
merhabalar merak ettim tedavini hangi klinikte yaptırdınarkadaşlar bende transferden sonra masadan kalkmadan sonda taktılar mesane boşaltıldı. masadan yavaşça sedyeye geçtim sırt üstü 1 saat hiç kımıldamadan yattım ve sonra arabanın arka koltuğunda yatarak eve geldim 3 gün sadece tuvalete kalktım yemek yerkende oturdum şu anda hamileyim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?