Tüp bebek transferi

mihrayla

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
23
3
286
Konya
Bugün transferimin 8. Günü iki defa test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama ara ara damla damla kanama normal mi bugünde peçeteye bulaşıyo her defasında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bugün transferimin 8. Günü iki defa test yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama ara ara damla damla kanama normal mi bugünde peçeteye bulaşıyo her defasında tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kan tahlili yaptırın. Kanama konusunda da doktorunuzla iletişimde olun.

Kanamalarınız kırmızı renkteyse doktorunuzla görüşün bence, ona göre önlem alacaktır. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏼🙏🏼🌸

Canım öncelikle hayırlı olsun diyelim bebiş bunu doktoruna soyle kanaman oldunu çünkü bu düşük tehlikesi de olabilir yerleşmede yani doktoruna soyle ki büyük ihtimalle sana ıgne ve fitil başlatır benım 6 . Haftada kanamam oldu asırı yogun sekılde zor bı surectı atlattık ❤️ ıgneler fıtıller dınlenme derken

Back
X