tüp bebek transferimin ikinci günündeyim kasıklarımda ağrıyor belimde de hafif ağrı var sebepleri ne

yumurta toplama işlemıinde üç tane yumurta toplamışlar iki tanesi tutmamış bir tanesi tutmuş ve dörde bölünmesi gerekirken 2 ye bölünmüş bu yolla hamile kalan varmı ?

benimde ilk tüp bebek denememde 13 yumurta toplamışlardı ancak kalite ayıklamasından sonra 6 tane kalmıştı onlardan da 5 tanesi transfere kadar gelişmediği için sadece 1 tane yumurta transfer edilebildi sonuç negatif oldu.
ikinci denememde 11 yumurta topladılar yine transfere kadar ellerinde 2 yumurta kaldı ikisini de transfer ettiler, 10 gün sonra sonuç pozitifti ama bu seferde düşükle sonuçlandı :KK43:
ne denir ki ! Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

benimde ilk tüp bebek denememde 13 yumurta toplamışlardı ancak kalite ayıklamasından sonra 6 tane kalmıştı onlardan da 5 tanesi transfere kadar gelişmediği için sadece 1 tane yumurta transfer edilebildi sonuç negatif oldu.
ikinci denememde 11 yumurta topladılar yine transfere kadar ellerinde 2 yumurta kaldı ikisini de transfer ettiler, 10 gün sonra sonuç pozitifti ama bu seferde düşükle sonuçlandı :KK43:
cnm hangı hastanede yaptın

beylikdüzü medicana' da yaptım doktorum da selman laçin beydi...

bende dün negatif sonucu aldım. ne yapacağımı bilemiyorum :KK61:3 tane dondurulmuş embriyom var ama doktor transfer ederken dondurulmuşların koyduklarım kadar kaliteli değil dedi. kafam karmakarışık beni ancak benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar anlar

yumurta toplama işlemıinde üç tane yumurta toplamışlar iki tanesi tutmamış bir tanesi tutmuş ve dörde bölünmesi gerekirken 2 ye bölünmüş bu yolla hamile kalan varmı ?
Merhabalar : embrio kalitesi gebelık için oldukça önemlidir. Kaçıncı günde? kaç hucrelı embrıo ? bu bılgıler bilinir ise daha net bılgı verılebılır. ( ifadenızden olması gereken gününe göre yavaş bölünen bir embrio olduğunu düşünmekteyiz. Sadece bu bılgıye dayanarak bilge vermek doğru olmaz. Embrio ile ilgili ve bayan yaşı .. vs daha fazla bilgi olur ıse gebelık verme yuzdesını yorumlayabılırız.) Bol şans dilerim.

Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. Sızın durumunuzda cgh teknıgı ıle genetık taramalı tup bebek yontem seçimi faydalı olucaktır. (bu yontemle embrıolar genetık ayıklama yontemı ıle saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edılır.)Bol şans dilerim.

Back
X