• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek trasfer sonrası değerin az artması

akakak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
79
16
8
27
Merhabalar tüp bebek ile hamileyim değerim 125 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 183 çıktı acaba dış gebelik mi benim gibi böyle bir durum yaşıyan var mı aranızda acaba

Benimde 130-183-490 -1000şeklinde ilerlemişti ilk değerim sizinki gibiydi sonradan yükseldi Bende korkmuştum dış gebelikten ama öyle birşey olmadı şükür ki

8. Gün 41,50
10. Gün 43,62
13. Gün 58,88 benim değerlerim. Hemşirem artıyo olmasıda güzel dedi ama günlerdir kafama takmaktan başıma ağrılar giriyo. Pazartesi kontrole gidicem

Gebeliğiniz çift başlamış ama bebeklerden biri sonradan düşmüş bence
Şu an tek bebek ile devam ettiğiniz için değer böyle az devam ediyor 5.-6. Kandan sonra arttığını göreceksiniz
Yine de en iyisini doktor bilir ama tüp bebek tecrübelerim böyle düşündürdü çok sık görülen bir durum

Şu an tek bebek ile devam ettiğiniz için değer böyle az devam ediyor 5.-6. Kandan sonra arttığını göreceksiniz
Yine de en iyisini doktor bilir ama tüp bebek tecrübelerim böyle düşündürdü çok sık görülen bir durum
İnşallah öyledir pazartesi kontrole gidicem. Kan bakmıcam o güne kadar . İnsan daha çok stres oluuo

Benim de 5. Gün embriyosu 10. Gün 77 bugün 13. Gün 102. Çıktı kimyasal olmasından çok korkuyorum cuma tekrar kan ver dedi doktor

Back
X