Tüp bebek trasferinden sonra 4.gun progestran E2 degeri

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
28
Merhaba kılar ben tüp bebek tedavisinin 2. Denemesindeyim 1. Tutu ama düsükle sonuçlandı şimdi bugün trasferimin 4.gunundeyim 5.gun embriyosu progestranim 8.67 cıktı E2 75 çıktı doktorum progestran için 50 mg kalçadan iğne verdi hergun vurulacam ve trasferim oncesinden bu yanada 200 mg lık fitil kullanıyorum çok zor bir durum ve eşim labaratuvarda çalışan tahlilini o yapıyor kafasına göre beta HCG bakmış 3.8 çıkmış kafam çok allak bullak sizce bu değerle hamile kalan varmı ?

Transferinizin dördüncü günündesiniz henüz çok erken bir şeylerin belli olması için. Progesteron değeri fitil ve iğneyle yükselir, sıkıntı olmaz, canınızı sıkmayın moralinizi yüksek tutun inşallah güzel sonuç alırsınız

Merhaba bende tüp bebek için tedavi görüyorum 2 kez toplamya gidiyorum e2 :107 dr ilaç verdi düşürmek için

Merhaba durumunuz nasıl devam ediyor acaba benimde progestronum aynı hamilelik oluştu mu yinede

çok sevindim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ,
Benimde 4. Günde progesteronum 8 çıktı ilk tüp bebek denemem sizin ilkinde de progestron düşükmüydü iğne kullanmışmıydınız. Korkuyorumda tuttumu tutmasını diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…