Tüp bebek ücreti tedavinin hangi aşamasında ödenir?

JannClayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
88
134
93
Selam hanımlar,
Adet öncesi ilk muayenede ücretin tamamı isteniyor mu? Kısacası sizlerde ödeme prosedürü nasıl oldu?

Canım bende ilk gittiğimde 500 tl verdim geri kalanını yumurta toplama günü verdik.

Çok teşekkür ediyorum hepinize. İlaçlar da mı yumurta toplama günündeki ödemeye dahil yoksa kendimiz eczaneden mi temin ediyoruz?
Iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :KK200:

Çok teşekkür ediyorum hepinize. İlaçlar da mı yumurta toplama günündeki ödemeye dahil yoksa kendimiz eczaneden mi temin ediyoruz?
Iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :KK200:
İlaçları eczaneden kendin alıyorsun cnm eğer raporun varsa bayaa indirimli alıyosun

Tedavi başladığı gün bin lira ödeme yaptık yumurta toplama günü yumurta toplama ücretini ödedik transfer günü de transfer ücretini ödedik cnm hayırlı olsun tedavin

Ben sadece muayene ve test ücretini önceden ödedim..opu günü opu parası transfer zamanı da onun parası ödenir..Bağlayıcı olmak önden peşinat gibi bir para alma yaklaşımı çok yanlış

Canım bende ilaçları onların anlaşmalı olduğu eczaneden aldım daha tedavim bitmedi ama 2 -3 bin de ilaçlar tutuyor.onu merkeze değil eczaneye oduyoruz. Artık yaş a kan degerlerine hormonlarına göre doktor sana şu şu ilacı al diye yazıyor zaten mesela bana yasin 40 üzeri olsa idi ilaç masraflarin daha da fazla olabilirdi demişti tabi ne kadar doğru ne kadar yanlis bilemiyorum J JannClayk

Back
X