Çok teşekkür ediyorum hepinize. İlaçlar da mı yumurta toplama günündeki ödemeye dahil yoksa kendimiz eczaneden mi temin ediyoruz?
Iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum hepinize. İlaçlar da mı yumurta toplama günündeki ödemeye dahil yoksa kendimiz eczaneden mi temin ediyoruz?
Iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Merhaba canim hastane 6 bindi. 4 taksit seklinde vadefarksiz kartla odeme yaptik. Bi anda nakitle yuklenmek istemedik. 3 bin civari da ilaclar tuttu canim.
Tedavi başladığı gün bin lira ödeme yaptık yumurta toplama günü yumurta toplama ücretini ödedik transfer günü de transfer ücretini ödedik cnm hayırlı olsun tedavin
Ben sadece muayene ve test ücretini önceden ödedim..opu günü opu parası transfer zamanı da onun parası ödenir..Bağlayıcı olmak önden peşinat gibi bir para alma yaklaşımı çok yanlış
Canım bende ilaçları onların anlaşmalı olduğu eczaneden aldım daha tedavim bitmedi ama 2 -3 bin de ilaçlar tutuyor.onu merkeze değil eczaneye oduyoruz. Artık yaş a kan degerlerine hormonlarına göre doktor sana şu şu ilacı al diye yazıyor zaten mesela bana yasin 40 üzeri olsa idi ilaç masraflarin daha da fazla olabilirdi demişti tabi ne kadar doğru ne kadar yanlis bilemiyorum JJannClayk