Raporsuzsanız sanırım hastanelerin insiyatifinde fiyatlandırma.
daha 15aylık evliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporsuzsanız sanırım hastanelerin insiyatifinde fiyatlandırma.
ben bugün araştırma hastanesine sordum tüp bebek fiyatı için ssklı raporlu hastalar hastaneye 410 veriyomuş ilaçlarda 1000 tutar dediler ayrıca mikro tese içinde fiyat almıyorlarmış yani topluca 1500 ü geçmiyor....ama dondurulmuşları sormayı unuttummm .....bilginize
slm canım ben rapor çıkartmadan 3 bin tl ye yaptırdım ilaçlar hariç ilaçlar 1500 tl civarında tuttu (özel hastane)
seninki rapor olmasına rağmen fazla
inşallah bebeişin de tutmuştur![]()
bizde özel bir hastanede yaptıracagız ilaçlar haric 2200 tl dediler normalde devlette yaptıracaktık ama şartlarımız tutmadı acaba 2200 tl normal mi ?
ben merkeze 2000 vericem raporluyum, raporsuz 2200 çok iyi fiyat
Vereceğiniz ücret raporluya göre çok çok fazla. sağlık uygulama tebiliğini okursanız merkezin sizden en fazla %30 oranında katkı payı alabileceğini görebilirsiniz. 1 lira fazla alınan ücret sizin merkezi şikayet edebileceğiniz anlamına geliyor. Merkez ortalama 400 tl gibi bir ücretten fazla sizden ödeme talep edemez. Ayrıca zaten devletten sizin adınıza 1200 tl gibi bir ödemeyi zaten alıyor. Bu söylediğim ücret ilaçlar hariç ücrettir. Kendinizi kandırtmayın..
şuan başladım tedaviye burdan okudugum kadarıyla herkesin verdigi ücret çok farklı neye göre ayarlanıyor bilmiyorum ilaçlarımada 860 ödedim yani toplamda 3000 civarı oluyor inan parayıda düşünüyo degilim artık yeterki sonuç olumlu olsun
Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Sonucun olumlu olması paradan çok çok daha önemli ki bizde öyle diyorduk. Ama aradan aylar geçtikten sonra kandırılmayı hazmedemeyerek hakkımı sonuna kadar aradım ve olumlu sonuç aldım.
ben merekeze sordum neden bazı tüp bebek merkezleri raporlu hastalardan çok düşük alırken siz 2000 tl alıyosunuz diye ama bana pek tatmin edici şeyler söylemedi yok her merkezin fiyatının farklı oldugu işte bu ücrete muayene fiyatlarının da eklendigi falan filan...bende konuya çok hakim olmadıgım için pek bişey diyemedim
siz aylar öncesi yaptıgınız tüp bebek için fazla verdiginiz parayı geri mi aldınız şimdi?nereye şikayet ettiniz?ben daha ödeme yapmadım kesinlikle fatura alıyım degil mi?
ayrıca dondurma transfer vs hepsi içinde bizim ücretin ayrıca para yok dediler bize
arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim bnde tüp bebğe başlayacam ama bu rapor işi ne yani kim veriyo ne oluyo anlayamadım kimden rapor anlatırmısınız rica ediyorum kandırılmayalım?teşekkürler şimdiden
siz burda tl lerden bahsediyorsunuz ben yurt disinda yasiyorum turkiye'de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz
nereyi arasam fiyat sormak icin 3.500 euro 3000 euro diyorlar anlamadim ben ya o zaman 7000-8000 bin tlyi buluyor
ben merekeze sordum neden bazı tüp bebek merkezleri raporlu hastalardan çok düşük alırken siz 2000 tl alıyosunuz diye ama bana pek tatmin edici şeyler söylemedi yok her merkezin fiyatının farklı oldugu işte bu ücrete muayene fiyatlarının da eklendigi falan filan...bende konuya çok hakim olmadıgım için pek bişey diyemedim
siz aylar öncesi yaptıgınız tüp bebek için fazla verdiginiz parayı geri mi aldınız şimdi?nereye şikayet ettiniz?ben daha ödeme yapmadım kesinlikle fatura alıyım degil mi?