Tüp Bebek Ücreti

ben bugün araştırma hastanesine sordum tüp bebek fiyatı için ssklı raporlu hastalar hastaneye 410 veriyomuş ilaçlarda 1000 tutar dediler ayrıca mikro tese içinde fiyat almıyorlarmış yani topluca 1500 ü geçmiyor....ama dondurulmuşları sormayı unuttummm .....bilginize

ben bugün araştırma hastanesine sordum tüp bebek fiyatı için ssklı raporlu hastalar hastaneye 410 veriyomuş ilaçlarda 1000 tutar dediler ayrıca mikro tese içinde fiyat almıyorlarmış yani topluca 1500 ü geçmiyor....ama dondurulmuşları sormayı unuttummm .....bilginize

Bilgi için teşekkürler.

676 kişi açtığım bu konuyu incelemiş fakat 40 kadar cevap yazılmış durumda. Muhakkak bu inceleyenler arasında bilgi sahibi olanlar vardır diye düşünüyorum.? :32:

bn teksen de yaptırdım jinemed de .bnm tutmadı ilki yumurta rezervim düşükmüş.Arkadşlar devlettte nasıl rapor çıkıyor ve ne kadar zaman alıyor

slm canım ben rapor çıkartmadan 3 bin tl ye yaptırdım ilaçlar hariç ilaçlar 1500 tl civarında tuttu (özel hastane)
seninki rapor olmasına rağmen fazla
inşallah bebeişin de tutmuştur:emir_bebek:

bende özel bir merkezde yaptıracağım bana ilaçlar dondurma içinde 5.750 fiyat biçtiler sizce çok mu veriyorum siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz

bende özel bir merkezde yaptıracağım bana ilaçlar dondurma içinde 5.750 fiyat biçtiler sizce çok mu veriyorum siz hangi merkezde yaptırıyorsunuz

bizde özel bir hastanede yaptıracagız ilaçlar haric 2200 tl dediler normalde devlette yaptıracaktık ama şartlarımız tutmadı acaba 2200 tl normal mi ?

bizde özel bir hastanede yaptıracagız ilaçlar haric 2200 tl dediler normalde devlette yaptıracaktık ama şartlarımız tutmadı acaba 2200 tl normal mi ?

ben merkeze 2000 vericem raporluyum, raporsuz 2200 çok iyi fiyat

ben merkeze 2000 vericem raporluyum, raporsuz 2200 çok iyi fiyat

Vereceğiniz ücret raporluya göre çok çok fazla. sağlık uygulama tebiliğini okursanız merkezin sizden en fazla %30 oranında katkı payı alabileceğini görebilirsiniz. 1 lira fazla alınan ücret sizin merkezi şikayet edebileceğiniz anlamına geliyor. Merkez ortalama 400 tl gibi bir ücretten fazla sizden ödeme talep edemez. Ayrıca zaten devletten sizin adınıza 1200 tl gibi bir ödemeyi zaten alıyor. Bu söylediğim ücret ilaçlar hariç ücrettir. Kendinizi kandırtmayın..

Vereceğiniz ücret raporluya göre çok çok fazla. sağlık uygulama tebiliğini okursanız merkezin sizden en fazla %30 oranında katkı payı alabileceğini görebilirsiniz. 1 lira fazla alınan ücret sizin merkezi şikayet edebileceğiniz anlamına geliyor. Merkez ortalama 400 tl gibi bir ücretten fazla sizden ödeme talep edemez. Ayrıca zaten devletten sizin adınıza 1200 tl gibi bir ödemeyi zaten alıyor. Bu söylediğim ücret ilaçlar hariç ücrettir. Kendinizi kandırtmayın..

şuan başladım tedaviye burdan okudugum kadarıyla herkesin verdigi ücret çok farklı neye göre ayarlanıyor bilmiyorum ilaçlarımada 860 ödedim yani toplamda 3000 civarı oluyor inan parayıda düşünüyo degilim artık yeterki sonuç olumlu olsun

şuan başladım tedaviye burdan okudugum kadarıyla herkesin verdigi ücret çok farklı neye göre ayarlanıyor bilmiyorum ilaçlarımada 860 ödedim yani toplamda 3000 civarı oluyor inan parayıda düşünüyo degilim artık yeterki sonuç olumlu olsun

Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Sonucun olumlu olması paradan çok çok daha önemli ki bizde öyle diyorduk. Ama aradan aylar geçtikten sonra kandırılmayı hazmedemeyerek hakkımı sonuna kadar aradım ve olumlu sonuç aldım.

Dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Sonucun olumlu olması paradan çok çok daha önemli ki bizde öyle diyorduk. Ama aradan aylar geçtikten sonra kandırılmayı hazmedemeyerek hakkımı sonuna kadar aradım ve olumlu sonuç aldım.

ben merekeze sordum neden bazı tüp bebek merkezleri raporlu hastalardan çok düşük alırken siz 2000 tl alıyosunuz diye ama bana pek tatmin edici şeyler söylemedi yok her merkezin fiyatının farklı oldugu işte bu ücrete muayene fiyatlarının da eklendigi falan filan...bende konuya çok hakim olmadıgım için pek bişey diyemedim

siz aylar öncesi yaptıgınız tüp bebek için fazla verdiginiz parayı geri mi aldınız şimdi?nereye şikayet ettiniz?ben daha ödeme yapmadım kesinlikle fatura alıyım degil mi?

ben merekeze sordum neden bazı tüp bebek merkezleri raporlu hastalardan çok düşük alırken siz 2000 tl alıyosunuz diye ama bana pek tatmin edici şeyler söylemedi yok her merkezin fiyatının farklı oldugu işte bu ücrete muayene fiyatlarının da eklendigi falan filan...bende konuya çok hakim olmadıgım için pek bişey diyemedim

siz aylar öncesi yaptıgınız tüp bebek için fazla verdiginiz parayı geri mi aldınız şimdi?nereye şikayet ettiniz?ben daha ödeme yapmadım kesinlikle fatura alıyım degil mi?

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim bnde tüp bebğe başlayacam ama bu rapor işi ne yani kim veriyo ne oluyo anlayamadım kimden rapor anlatırmısınız rica ediyorum kandırılmayalım?teşekkürler şimdiden

ayrıca dondurma transfer vs hepsi içinde bizim ücretin ayrıca para yok dediler bize

siz burda tl lerden bahsediyorsunuz ben yurt disinda yasiyorum turkiye'de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz
nereyi arasam fiyat sormak icin 3.500 euro 3000 euro diyorlar anlamadim ben ya o zaman 7000-8000 bin tlyi buluyor

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim bnde tüp bebğe başlayacam ama bu rapor işi ne yani kim veriyo ne oluyo anlayamadım kimden rapor anlatırmısınız rica ediyorum kandırılmayalım?teşekkürler şimdiden

Rapor işini merkez hallediyor merak etmeyin. Sonrası önemli, sağlık uygulama tebliğini muhakkak inceleyin ve bir sosyal güvencesi birisi olarak haklarınızı sonuna kadar savunun.

siz burda tl lerden bahsediyorsunuz ben yurt disinda yasiyorum turkiye'de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz
nereyi arasam fiyat sormak icin 3.500 euro 3000 euro diyorlar anlamadim ben ya o zaman 7000-8000 bin tlyi buluyor

Yurtdışında yaşadığınız için türkiyede rapor çıkaramazsınız. Ücreti düşürmek için tek yapabileceğiniz merkezle pazarlık yapmak. Ayrıca euro bazlı çalışmayan bi ton merkez var. Raporsuz ortalama 4500 tl'ye yapıyorlar. Ayrıca ilaçlarda ortalama 1000 tl tutar. Dediğim gibi pazarlık yapmalısınız.

Hakkım ne ise sonuna kadar aldığımı söyleyebilirim. Bununlada kalmayacak bu iş. Resmen dolandırmaya çalışıyorlar arkadaşlar. Sağlık uygulama tebliğini muhakkak inceleyin.

konuyu hortlatmış olmak istemem ancak ben bir eğitim araştırma hastanesinden başladım tedaviye. öncelikle sorun eşimdeydi, eşim bir üroloji doktoru buldu, özeline gittik 200 tl verdik 2011 yılında, aynı kişi hastanede prof du, mTese oldu, hiç para vermedik, eşim emekli sandığından, sonra tüp bebek dosyası açtırdık, sonra ben gidip geldim hep eşimin izin sorunu oluyor, bu sene mayısta ilk transferimi yaptık, bağış makbuzu altında 980 tl aldı hastane, 360 tl dondurma ücreti, rapor çıktı, ilaçlar 480 tl tuttu, sonuç negatif oldu, ikinci denemeye geçtik, yine 980 tl bağış makbuzu altında bide bu para transfer yapıldıktan sonra alınıyo hastaneden çıkışı yapmadan önce, önceki eczaneye para para dedi bu sefer hastanenin tavsiye ettiği yere gittik, ilaçlar değişikti bu sefer rapor çıktığında 620 tl olduğunu öğrendik, onu da ödedik, sonuç yine negatif. bu %30 nerede? bi hastanede bu kadar alıyorsa özel bırakında 3bin-4bin tl alsın. zaten şu tek embriyo transferi olayı tam bir skandal. hem çıkıp 3 çocuk diyo baştaki hemde birer birer transfer ediyor. bununla kalmayıp 2 den sonraki denemelerde tamamen ücretli tedavi diyor e vatandaş da hastaneye 3bin-4bin vereceğime özele veririm o parayı diyor.

Back
X