Tüp Bebek Uzmanı Dr . Serdinç Özdoğan Hastaları

umut497

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
7
1
1
30
Merhaba,

Doktor Serdinç Bey'de tedavi gören bi arkadaşımın gebe kalması üzerine, dün kendisiyle ön görüşme yaptık. Çok tatlı ve ilgiliydi. Bu zorlu tedavi sürecinde daha önce iki denemem olduğu için en önemli şeylerin, doktorun hemen telefonuma bakması, beni psikolojik olarak da rahatlatıp beraber çözüm yolu aramamız, beni her konuda bilgilendirmesi ve en önemlisi de güven olduğunu tecrübe etmiş oldum.. Daha önce denediğim yerlerde fazla açıklayıcı ve ilgili olduklarını söyleyemem. Daha çok hasta bakmak adına çok kısa vakit ayıran ticari yerlerden kaçmak lazım. Açıkcası anlattığı tedavi yöntemleri benim içime sindi fakat sizlerden de giden varsa eeğer görüş almak istiyorum. Kendisine şuan tedavi olan var mı acaba ?

Merhaba ben de doktorumun tavsiyesi üzerine serdinç beyele görüşmeye gittim şu an daha yeni başladık tüp bebekte

Bende kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uzun bir süre tedavi gördük ama maalesef sonuç negatif.Sürekli övülmek isteyen bir doktor.

Bende kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uzun bir süre tedavi gördük ama maalesef sonuç negatif.Sürekli övülmek isteyen bir doktor.
kesinlikle katılmıyorum. mükemmel bir doktor tam tersi övmeye çalıştığımızda bile oldukça mütevazi olan bir doktor. tüp bebek konusunda tamamen bilimsel uygulamalar yapmakta. ben ve benim yönlendirdiğim diğer tüp bebek yaptıran yakınlarım da aynı şeyi söyledi. gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. kesinlikle olmayacak şeyler için size olduğundan fazla umut vermeyen bir doktor ama hiçbir zamanda umutsuz olmadığını gördük ve bunu bize yansıttı. olacak dediği şeylerin hepsinde sırasıyla yaşadık. oldukça memnun kaldık. tedavi öncesinde sırasında ve sonrasında 7/24 ulaşabileceğiniz ve tüm sorularınıza abartısız net cevaplar alabileceğiniz bir doktor.

Back
X