Tüp Bebek Ve Aşılama

VildanPkr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
7
0
1
29
Arkadaşlar merhaba tüp bebek ve aşılama olayına nasıl başlıyoruz. Devlette yapılıyor mu? Ne kadar zaman sonra başvurdunuz. Bilenler detaylı bir şekilde anlatabilir mi? Bilgim yok maalesef bu konularda bilenler buraya

Merhaba öncelikle kadın doğum Dr araştırın ve kafanıza yatan bir Dr gidin,tüm tahlil sonuçlarınıza,eşinizin sonuçlarına bakılsın aşılama mı size uygun tüp bebek mi uygun o size söyler,her ikisi de devlette yapılıyor sadece devlet ilaçları karşılamıyor

Bizim burda devlette yok ne aşılama nede tüp bebek o yüzden ben özelde yaptircam önümüzdeki ay adet olmayı bekliyorum.

Merhabalar öncelikle eşinizin veya sizin durumunuza göre bir tedavi olması gerekiyor o sonuçlara göre doktor aşılama veya tüp bebek diye karar veriyor. ben tüp bebek annesiyim eşimde de sorunlar vardı bende de çikolata kisti vardı o yuzden doktor aşılamayı mantıklı bulmadığı için direkt tüp bebeğe yönlendirmişti. tüp bebekte de doktor ve laboratuvar seçimi çok önemli. ben özelde yaptırdım açıkcası devlet işleyişi hakkında bilgi sahibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…