Nerede yaptırıyorsun ,doktorun kim?Bir açıklama yaptılar mı neden olmadığına dair?Kızlar hayrlı gecelr
1. Tüp Bebegimi yaptrdim ve sonuc negatif çıktı sizce doktorumu değiştireyim mi yoksa devammi edeyim seviyorum aslında doktorumu bilgili bı insan. Sizin deneyimleriniz neler ?
Ben ilk bahçeciye gittim negatif çıktı sonra Esra Çabuk Cömerte gittim ikizlerim var şuan değiştirmek iyi mi bilmiyorum ama bizim nasibimiz ilk klinikte değilmiş.Allah pozitifi de nasip eder inşallah.Kızlar hayrlı gecelr
1. Tüp Bebegimi yaptrdim ve sonuc negatif çıktı sizce doktorumu değiştireyim mi yoksa devammi edeyim seviyorum aslında doktorumu bilgili bı insan. Sizin deneyimleriniz neler ?
İnsllah canm bnde bahçeciye gitmek istiyorum ama benm olduğum şehirde yokBen ilk bahçeciye gittim negatif çıktı sonra Esra Çabuk Cömerte gittim ikizlerim var şuan değiştirmek iyi mi bilmiyorum ama bizim nasibimiz ilk klinikte değilmiş.Allah pozitifi de nasip eder inşallah.
Açıklama yapılmadı. Samsun 19 Mayıs üniversitesinde yaptrdm Fatma hanıma.Nerede yaptırıyorsun ,doktorun kim?Bir açıklama yaptılar mı neden olmadığına dair?
Valla bilemedimSimdi hersey sektör e göre mı oluyor diye düşünüyorum Bir yanımda soru işareti bu?
- eğer kronik bir yumurta sperm sıkıntısı yoksa
-tek dert buluşma birleşip sağlıklı bebek olusturmaksa sanki bilerek sallanilmis gibi
-merkez özel bir merkez ve kişiler açtıysa özellikle.
-Ilk denememde
☆Şeker yükleme testi troid antikorları testi yapılsaydı
☆ günde 4 defa protestan fitili 200 değil 300-400mg olsaydı.
☆kan sulandırıcı ve bebeği oraya yapıştıran östrojen hapı verilseydi.
☆Bir hafta rapor almamı isteselerdi.
O zaman ilk bebeğimin daha yüksek şansı olmazmiydi?
Ilk denemede
-yumurta büyütücü
-yumurta çatlama önleyici hormon iğneleri ile allak bullak hormonlar bozulan troid şeker.
-Eksik yapilan kan testleri
-yumurta toplama işlemi ile kârın boşluğunun insanın içine batması.yuz üstü yatamayan beden ile
-psikolojik olarak strese sokmak ile
Yorgun düşen beden ile bebek olur mu?
Kesinlikle tüp bebek öncesi genetik ve pıhtılaşma testi de şart neden yaptirmiyolar peki neden cok haklisnSimdi hersey sektör e göre mı oluyor diye düşünüyorum Bir yanımda soru işareti bu?
- eğer kronik bir yumurta sperm sıkıntısı yoksa
-tek dert buluşma birleşip sağlıklı bebek olusturmaksa sanki bilerek sallanilmis gibi
-merkez özel bir merkez ve kişiler açtıysa özellikle.
-Ilk denememde
☆Şeker yükleme testi troid antikorları testi yapılsaydı
☆ günde 4 defa protestan fitili 200 değil 300-400mg olsaydı.
☆kan sulandırıcı ve bebeği oraya yapıştıran östrojen hapı verilseydi.
☆Bir hafta rapor almamı isteselerdi.
O zaman ilk bebeğimin daha yüksek şansı olmazmiydi?
Ilk denemede
-yumurta büyütücü
-yumurta çatlama önleyici hormon iğneleri ile allak bullak hormonlar bozulan troid şeker.
-Eksik yapilan kan testleri
-yumurta toplama işlemi ile kârın boşluğunun insanın içine batması.yuz üstü yatamayan beden ile
-psikolojik olarak strese sokmak ile
Yorgun düşen beden ile bebek olur mu?
Işte o yönüyle sektörel birseye dönüşüyor.yipranan evlilikler ve kadınlar oluyor.bence özellikle pıhtılaşma testi ve embriyoda gen tarama ucuza mal edilmeliKesinlikle tüp bebek öncesi genetik ve pıhtılaşma testi de şart neden yaptirmiyolar peki neden cok haklisn
Zaten devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor kesinlikle yatırılmalı öncesinde varsa maddiyat pgt de yapılmalıIşte o yönüyle sektörel birseye dönüşüyor.yipranan evlilikler ve kadınlar oluyor.bence özellikle pıhtılaşma testi ve embriyoda gen tarama ucuza mal edilmeli
Evet o doktoruda biliyormOrda Davut Güven i duymustum ben.Bir de onunla deneyebilirsiniz..Ben de Medical Park ta yaptırdım benim de negatif ama yine orada yaptırmayı düşünüyorum.
Hangi ildesin ki başladın mı tedaviye ordada başarılı birileri vardır araştırabildin mi?İnsllah canm bnde bahçeciye gitmek istiyorum ama benm olduğum şehirde yok
Samsun'da ama burda öyle tam donanımlı hastene yok bana göre bir kere yaptrdm burda tutmadıHangi ildesin ki başladın mı tedaviye ordada başarılı birileri vardır araştırabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?