- 30 Kasım 2017
- 9.757
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.085
- 198
- Konu Sahibi melekzanem
InsallahUzulmemek elde degil diyemiyimki uzulme seni cok iyi anliyom rabbim buyuk insallah tutar olcak hep de allahim yardim etsin ol desin olur insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahUzulmemek elde degil diyemiyimki uzulme seni cok iyi anliyom rabbim buyuk insallah tutar olcak hep de allahim yardim etsin ol desin olur insallah
Bu kadar kendini strese sokup herseyi bebege endeksleme. Sonucta biz allahtan hayirlisini istiyoruz oda bize bunu veriyorki demek hayirlisi boyle. Canim hersey anne olmak,bebek sahibi olmak degil. Bu saate su guzel gozlerinden alan yasa yazik degil mi anne olmak icin demek dogru zaman degil demekki imtihanin biraz daha agir hem boyle yaptikca kendine faydan degil zararin olacak. Cikar aklindan bir sureligine dinelndir kendini, psikolojini iyi gelecektirInan gecenin bu saatinde oturmus agliyorum sabah yine test yaptim negatif.. öyle icim kötü ki elden bisey gelmiyor nasip her defasinda böyle hayal kirikligi..![]()
Cok haklisin defalarca da denedim bu dediklerini ablacim, ama cok aile ici aşağilandim cok agir bisey bu piskolojik siddet olmasaydi kolayima gelebilirdi kafadan cikarmak bu düsünceleri..Bu kadar kendini strese sokup herseyi bebege endeksleme. Sonucta biz allahtan hayirlisini istiyoruz oda bize bunu veriyorki demek hayirlisi boyle. Canim hersey anne olmak,bebek sahibi olmak degil. Bu saate su guzel gozlerinden alan yasa yazik degil mi anne olmak icin demek dogru zaman degil demekki imtihanin biraz daha agir hem boyle yaptikca kendine faydan degil zararin olacak. Cikar aklindan bir sureligine dinelndir kendini, psikolojini iyi gelecektir
Normal yollami deniyon yoksa tupmu yaptin tutmadi ovulasyonu birkac ay dene insallah olur buyuk sorun yoksa
Ne olursa olsun allah goruyo aile ici deyip deyip kendimizi yipratiyoz bende de ayneydi ama olduktan sonra yine kurtulma sansi yok baska nedenler cikariyorlar onlari kafanda sil bos et rabbim goruyo rabbim haklinin yaninda rabbim seni seviyordu dert veriyo eger sevmeseydi vermezdi cunki rabbim hergun senin sesini dinlemek istiyo sen duani et rabbim birgun acar kapiyi insallah gercekten aklimdan cikmiyon heran sana dua ediyomCok haklisin defalarca da denedim bu dediklerini ablacim, ama cok aile ici aşağilandim cok agir bisey bu piskolojik siddet olmasaydi kolayima gelebilirdi kafadan cikarmak bu düsünceleri..![]()
Ahhh.. güzel kalpli ablacimm sondaki yazin benk cok duygulandirdi birilerinin duasinda olmak ne güzel..Ne olursa olsun allah goruyo aile ici deyip deyip kendimizi yipratiyoz bende de ayneydi ama olduktan sonra yine kurtulma sansi yok baska nedenler cikariyorlar onlari kafanda sil bos et rabbim goruyo rabbim haklinin yaninda rabbim seni seviyordu dert veriyo eger sevmeseydi vermezdi cunki rabbim hergun senin sesini dinlemek istiyo sen duani et rabbim birgun acar kapiyi insallah gercekten aklimdan cikmiyon heran sana dua ediyom![]()
Allah gonlimi biliyo inanki hep dua ediyom cunki o yoldan gectim seni cok iyi anliyom ben kendim soylim evlatim yokkene hep boynum bukuktu acep ne diyecekler diye heran insanlarin bakis acisi beni yiyip yiyip bitiriyordu aslinda birgun hiyakemi yazmak kismet olsa uzunca yazarim ve anlicaksin tam nefesin kesildimi senin de insallah bebegin olcak insalalh kucagin dolcak ozelden yazmayi bilmiyom bazi seyler soylenmiyo anca rabbim biliyo yeminle bu satirlaru yazdigimda bile duygulandim eskiler birturli aklimdan gecmiyo ama yinede binsukur rabbim oyle dert verdiki evlatlarimin kiymetini biliyom once verseydi belki daha degisik seyler basima gelcekti herhalima binsukur inanki seninkide insallah olcak kendine guven allahim yarabbim sen buyuksun hayirli kapilar ac burdaki ablalara bacimlara insallah insallah hayirli evlatlar nasip eyle aminAhhh.. güzel kalpli ablacimm sondaki yazin benk cok duygulandirdi birilerinin duasinda olmak ne güzel..cok haklisin bu arada ama napayim bi ceki düzen vercem kendime az kaldi.. bu halde bende olmak istemiyorumm.. bana dualarini eksik etme olurmu
![]()
Bu senin hayatin, senin problemin ,senin huznun kimsenin birsey demeye hakki yok. Sen onlari bu kotu kalplerinden dolayi asagiliyip bu derece psikolojilerini bozabiliyormusun ki onlar senin hayatina bu derece karisabiliyorlar. Evet zor ama şunu unutma seni gercekten sevenler bu surecte yaninda olur karsinda degil. Sen uzme o guzel canini, negatiflerden korkma once kendinle yuzles kendine bunun dunyanin sonu olmadigini ve asiri derece uzulmemen gerektigini hatirlat. Cunku sen degerlisin, sen guclusun. Esin bile olsa bu kadar psikolojini bozup seni aglatamaz uzemez. Varolan sagligini bozacaksin yoksa o zaman yaninda olacak mi bu insanlar cahillerle dolu etrafin bunu farket onlardan uzak dur. O derece etkilemisler ki seni sanki bebek olmamasi senin sucunmus gibi hissetiriyorlar hayir buna izin verme. Moralini yuksek tut, sakinles gul, gez, kendine bak toparlan, hersey anne olmak degil bu hayatta. Bu hayatta en onemli sey sensin sen. Sagligin onemli Guzelim benim . Hemen toparlan kendine telkin verCok haklisin defalarca da denedim bu dediklerini ablacim, ama cok aile ici aşağilandim cok agir bisey bu piskolojik siddet olmasaydi kolayima gelebilirdi kafadan cikarmak bu düsünceleri..![]()
Okadar haklisin ki abla dogru diyorsun malesef öyle.. toparlanicam en kisa zamanda insBu senin hayatin, senin problemin ,senin huznun kimsenin birsey demeye hakki yok. Sen onlari bu kotu kalplerinden dolayi asagiliyip bu derece psikolojilerini bozabiliyormusun ki onlar senin hayatina bu derece karisabiliyorlar. Evet zor ama şunu unutma seni gercekten sevenler bu surecte yaninda olur karsinda degil. Sen uzme o guzel canini, negatiflerden korkma once kendinle yuzles kendine bunun dunyanin sonu olmadigini ve asiri derece uzulmemen gerektigini hatirlat. Cunku sen degerlisin, sen guclusun. Esin bile olsa bu kadar psikolojini bozup seni aglatamaz uzemez. Varolan sagligini bozacaksin yoksa o zaman yaninda olacak mi bu insanlar cahillerle dolu etrafin bunu farket onlardan uzak dur. O derece etkilemisler ki seni sanki bebek olmamasi senin sucunmus gibi hissetiriyorlar hayir buna izin verme. Moralini yuksek tut, sakinles gul, gez, kendine bak toparlan, hersey anne olmak degil bu hayatta. Bu hayatta en onemli sey sensin sen. Sagligin onemli Guzelim benim . Hemen toparlan kendine telkin ver
Allah uzun ömürler versin cekirdek ailenle ablacim birgun dinlemek isterim seni ben yazarm sana özelden mesaj kutuna bakarsin arada birAllah gonlimi biliyo inanki hep dua ediyom cunki o yoldan gectim seni cok iyi anliyom ben kendim soylim evlatim yokkene hep boynum bukuktu acep ne diyecekler diye heran insanlarin bakis acisi beni yiyip yiyip bitiriyordu aslinda birgun hiyakemi yazmak kismet olsa uzunca yazarim ve anlicaksin tam nefesin kesildimi senin de insallah bebegin olcak insalalh kucagin dolcak ozelden yazmayi bilmiyom bazi seyler soylenmiyo anca rabbim biliyo yeminle bu satirlaru yazdigimda bile duygulandim eskiler birturli aklimdan gecmiyo ama yinede binsukur rabbim oyle dert verdiki evlatlarimin kiymetini biliyom once verseydi belki daha degisik seyler basima gelcekti herhalima binsukur inanki seninkide insallah olcak kendine guven allahim yarabbim sen buyuksun hayirli kapilar ac burdaki ablalara bacimlara insallah insallah hayirli evlatlar nasip eyle aminuzulme bacim duani rabbim biliyo olcak insallah
sagol tesekkurler candan istiyom hepinizki olsun insallah olacak inancini kaybetme Okey okey yazarsan yazarim bencukii anlamim ozelden okey insallah allah gonline gore versin bide hepimizden afedersiniz esin ozellikle soguk dus alsin o cok iyi geliyo aklima gelenleru hep yazacam yeterki olsun hepinizki hayirlisiyla insallah soguk dus cok iyi unutma okeyAllah uzun ömürler versin cekirdek ailenle ablacim birgun dinlemek isterim seni ben yazarm sana özelden mesaj kutuna bakarsin arada birumut oluyosunuz burdaki tüm arkadaslar ve ablalarim sevilyorsunuz..
![]()
Okadar haklisin ki abla dogru diyorsun malesef öyle.. toparlanicam en kisa zamanda ins![]()
Amin insallah abla , yazdim görünce dönersinsoh
sagol tesekkurler candan istiyom hepinizki olsun insallah olacak inancini kaybetme Okey okey yazarsan yazarim bencukii anlamim ozelden okey insallah allah gonline gore versin bide hepimizden afedersiniz esin ozellikle soguk dus alsin o cok iyi geliyo aklima gelenleru hep yazacam yeterki olsun hepinizki hayirlisiyla insallah soguk dus cok iyi unutma okey
Bendede 9/10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. Sebebi bilinmiyor dr ilk hamileliklerde oluyor dedi. Ben bide omicron geçirdim . Dr onunla alakası olmadığını söyledi. Martda düşük yaptım. İçerde kırık kaldığı için ilaç tedavisi gördüm . Dr 2 ay ara vermemi istedi. Mayısda aşılama yaptık haziranda tutması için yumirta boş çatladı döllenme olmadı ve orda kaldı yumurta. Temmuzda ilaç tedavisi gördüm o yumurtanın düşmesi için Temmuz 21 regl oldm . Dr gitdim düşmemiş yumurta . Cyclo progynova isimli ilaç verdi dediki bunu iç dedi bunu içerek hamile kala bilorsin . İlaç bitikden sonra 7 gün ara ver dedi . 7 gün içinde regl olmazsan test yap . Tahmini regl tarihim 20 ağustosArkadaslar merhaba bebegim 8 haftalikken bugun kalp atisi duyamadik maalesef pazsrtesi gunu kurtaj var . Tup bebek yaotirmistim ilk hamilelikti benim gibi olup sonradan dogal yolla veya asilamayla bebek sahibj olan var mi . Benim seb3bsiz inferteliteydi simdi sizce nasil bir yol izlemeliyim lutfen durmumun aynisini yasayanlarin tecrube fikirlerini bekliyorum
Rabbımmm ne buyuksun yaa,darısı bızlere olsun canım dua et ...Merhabalar bende ilk ikizlerim tup bebek ile oldu ikinci gebeligim kendiliginden oldu rabbim yardimciniz olsun ben bilirim nekadar zorlugu 12 yildan sonra kendilinden oldu sorulariniz olursa severek cevaplarim