Tüp bebek ve oruç

Bende pco var bekleyip strese girdikçe daha geç geliyor seni anlıyorum
Stres olmamaya çalış. Vakti saati var herşeyin, müdahale ettikçe belki zorlaştırıyoruzdur. Bu süreçte rahat ol doktor ne diyosa onu yap. Mazeretsiz oruç bırakmıyorsun sonuçta gününe gün kaza tutarsın inşallah.

Aynen yapıldı ocak ayında. Embriyolar donduruldu. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Pco olduğum için zaten düzensizim böyle uzun sürdüğü oluyordu. Bakalım akışına bıraktım
Doktor tavsiye etmeyiz der ama siz gene de sorunca bana da bilgi verin olur mu

Verecek olan da Allah. İbadetimden vazgeçmem doğru mu kafam karışık
Allah zorluk değil kolaylık vermiş orucun kazası var daha sonra da tutabilirsiniz , bende 3.5 aylık hamileyim bugün dr uma sordum susuz kalmaman lazım tutma dedi 🥲 bende çok istiyordum bu ayın maneviyatı çok büyük ama bizimde geçerli bi sebebimiz var

Allah zorluk değil kolaylık vermiş orucun kazası var daha sonra da tutabilirsiniz , bende 3.5 aylık hamileyim bugün dr uma sordum susuz kalmaman lazım tutma dedi 🥲 bende çok istiyordum bu ayın maneviyatı çok büyük ama bizimde geçerli bi sebebimiz var

Rabbim sağlıkla kucağını almaya nasip etsin inşallah. Bende o yönde karar verdim en iyisi kazaya bırakmak bebeklerim için 🤭😊

Rabbim sağlıkla kucağını almaya nasip etsin inşallah. Bende o yönde karar verdim en iyisi kazaya bırakmak bebeklerim için 🤭😊
amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 💕 iyi düşünmüşsünüz her şey onların sağlığı için ☺️🙏

Back
X