• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ve yakinlarimizla sorunlar

curry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
191
1
96
37
Almanya
gelin hepimiz burda paylasalim eger sizinde böyle sorunlariniz varsa yazin ben cok bunaldim milletle ugrasmaktan ayni dert sizdedemi var sizde yazin

gelin hepimiz burda paylasalim eger sizinde böyle sorunlariniz varsa yazin ben cok bunaldim milletle ugrasmaktan ayni dert sizdedemi var sizde yazin

herkez kendini düsünüyor bu insanlar ne kadar duyarsiz zaten derdimiz bize yetiyor offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.sen boşver başkalarını duyma kimseyi.zaten çok sitresli bir süreç birde dışarıdan gelen konuşmalara kulak asma.iğneler ilaçlar insanı yeterince geriyor.senin yerinde olsam tedavimden kimseye yada beni anlamayanlara bahsetmem.allah tedavinde hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

bencede kimseye anlatmamakta fayda var benim sadece ailem bilio anne abla o kadar ...bazen onlar bile yorum yapıyor bu bizim seçimimiz değilki kader kısmet biz istermiydik ilaçlarla doktorlarla evlat sahibi olmayı hayat bizim kimene ...

tesekkürler zaten kimsenin anladigida yok en dogrusu senin dedigin gibi ama ne kadar istemesemde kafama takiyorum ben zaten 3 yillik evliyim 2 yildirda tüp bebek sorunu var esimden dolayi cocuk olmuyor evlenip almanyaya geldim ve calisiyorum birde dükkan sahibiyiz esimin abisi karisi ve biz isletiyoruz cok sitresli bi yasam cevremdeki kimse anlamiyor anlamadigi gibi kimsenin isine gelmiyor zaten bizim cocuk yapmamiz eltilerimle ayni apartmanda yasiyoruz onlarin cocuklari var ve kaynanam hergün orda eltimin bütün ev isini yapiyor bense kimsenin umrunda degilim simdi tüp bebek yapmaya ugrasiyoruz bu sartlar altinda iste doktor randevularina bile zor gidiyoruz ve biz cocuk yapmaya kalkisinca herkezde surat bes karis ben anlamiyorum üstelik sorun bendede degil kendi cocuklarinda demekki bende olsaymis ne olacakmis acaba varsa yoksa onlar icin öbür gelinleri ve torunlari onlarin herseyine kosuluyor ben ne yapacagimi sasirdim arkadaslar birde bu sorunlar takma bosver diyorum kendime ama olmuyor cok mutsuzum

bana kalsa ben onlara gene bisi sölemezdim ama kendisi sölemis zaten mecbur sölemek gibi durumumuz var cünkü dükkan isletiyoruz ve cikamiyoruz dükkandan birazda o yüzden sölemek durumunda kalmistik onlarin neden böle yaptiklari belli zaten hamile kalinca calisamiycagim icin ne bicim insanlar anlamiyorum sanki bizim hakkimiz degil esimde bosver diyo sürekli ama her gecen gün sinirlerim bozuluyor

ahh kardeşim yaa ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen herkes güler ..valla kaynana elti meltiyi boşver yaa kimenee onlara nee ayy sinir oluyorum hee sen kendi hayatına bak bu çok zor bi süreç morel çok önemli hastaneye gittiğin zamanda söyleme yaa herşeyini herkese anlatma köstek olurlar boşversene umutla yürüdüğün bu yolda eşin ve sen varsın gerisi boşşşşşşş

ahh kardeşim yaa ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen herkes güler ..valla kaynana elti meltiyi boşver yaa kimenee onlara nee ayy sinir oluyorum hee sen kendi hayatına bak bu çok zor bi süreç morel çok önemli hastaneye gittiğin zamanda söyleme yaa herşeyini herkese anlatma köstek olurlar boşversene umutla yürüdüğün bu yolda eşin ve sen varsın gerisi boşşşşşşş[/Q

haklisin ben neden takiyorum ki onlari zaten yeter artik allahim nasip kismet etsin bebisimi kucagima bi alsam hic kimse hic bisi umrumda degil dogru sölüyosun bu devir zaten öle olmus aglarsan yanliz aglarsin gülersen gülerler insanlar nankör zaten umursamaz herkez cikarci takmamak icin elimden geleni yapicam benneyaptımki

haa şöyle yaa takmaa boşverrr..kimeyede söyleme işim var de geçç ..anne olmak seninde hakkın bu hevesini kırdırma kardeşim bol şanslar diliyorum bu yolda herşeyin hayırlısı...

zaten yüzdük yüzdük kuyruguna geldik pazartesi yumurta toplanacak bakalim ne olacak sonunda insallah yavruma kavusurum allah kisa zamanda nasip etsin bütün isteyenlere kimse takmasin hic bisi sonra benim gibi düsünüp düsünüp kafayi yersiniz gari.. ama sorunu olan paylassin lütfen her konudada birbirimize destek olabilelim herkeze sevgiler

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın, herkesin dediğini kafana takma ben 8.5 yıllık evliyim ve çocuk için uğraşıyoruz sadece kendin ve eşin herşeyi bildikten sonra gerisi boş aldırma

saolun destekleriniz icin insallah allah her isteyene verir herkeze tattirir annelik duygusunu saolun hepiniz allah dualarinizi kabul etsin

tesekkürler zaten kimsenin anladigida yok en dogrusu senin dedigin gibi ama ne kadar istemesemde kafama takiyorum ben zaten 3 yillik evliyim 2 yildirda tüp bebek sorunu var esimden dolayi cocuk olmuyor evlenip almanyaya geldim ve calisiyorum birde dükkan sahibiyiz esimin abisi karisi ve biz isletiyoruz cok sitresli bi yasam cevremdeki kimse anlamiyor anlamadigi gibi kimsenin isine gelmiyor zaten bizim cocuk yapmamiz eltilerimle ayni apartmanda yasiyoruz onlarin cocuklari var ve kaynanam hergün orda eltimin bütün ev isini yapiyor bense kimsenin umrunda degilim simdi tüp bebek yapmaya ugrasiyoruz bu sartlar altinda iste doktor randevularina bile zor gidiyoruz ve biz cocuk yapmaya kalkisinca herkezde surat bes karis ben anlamiyorum üstelik sorun bendede degil kendi cocuklarinda demekki bende olsaymis ne olacakmis acaba varsa yoksa onlar icin öbür gelinleri ve torunlari onlarin herseyine kosuluyor ben ne yapacagimi sasirdim arkadaslar birde bu sorunlar takma bosver diyorum kendime ama olmuyor cok mutsuzum
Canım Allah sabır versin benim hikayemde seninkine benziyor.Sana şöyle söyleyim çocuğunun olmaması insanları mutlu ediyor ve sana vah vah arkandan oh diyorlar.Kafana takma sakın bebeğini kucağına al ve kendi ailene bak.Benim eşimin annesi dahil ben 7 yıllık evliyim kimse bana çocuğumuz olsun diye bile dua etmedi hatta yüzüme oh dediler şimdi ben 6aylık hamileyim haberleri yok.Annem dahil kimsenin de tüp olduğundan haberi yok.Sadece eşim ben ve sizler biliyorsunuz.Kendi tarafımda bile çocuğumun olmamasını dalga konusu yapanlar oldu.İnsanın tek dostu kendisidir.Bunu unutma kafana onları takma.:nazar:

tutkun09,
çok zor olmalı bu yaptığın...herkesten saklamak,bu stresi sadece kendi içinde yaşamak..nasıl başardın?

slm. Sen artık onu bunu takmıyacaksın kafana. Boşveeeer deyip geçeceksin. Moralle ve stresle de alakalıdır bu iş. Kimseyi takmayıp kendi moralini kendin düzgün tutacaksın. Şu an senen için tedavinden önemli hiç birşey olmamalı. Bu tedavi süresince çektiğin acıyı. verdiğin azimi senden başka bilen , senin gibi yaşayan varmı çevrende ?.. Yok dimi. O zaman onların düşüncelerinden ve yaptıklarındanda senin haberin olmasın. Herşeye rağmen hep gülmene bak. Allah yardımcımız olsun. Emeklerimizin karşılığını versin cnm

arkadaşlar neden bu sitedeyiz hepimiz ??????? çünkü etrafımız bizi anlamayan yaşadıklarımızı bilmeyen onlar için hamilelik ceketi atsan olur zihniyetindeki insanlarla dolu kimin gerçek dostumuz kimin gerçek düşmanımız olduğunu bilemiyoruz yüzümüze ayy arkamızdan oh bu yüzden bende eşim, annem ve çok samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan başka kimseye söylemiyorum birde sizlerle paylaşıyorum ve her defasında bu link de dolaşırken iyiki varlar diyorum
bire bir tanışmasakda yaşadıklarımız aynı sorunumuz aynı birileri tanımadığı birileri için dua ediyor ediyoruz beraber sevinip beraber üzülüyoruz
doktorumun tavsiyesi SENİ ÜZEN STRESE SOKAN OLUMSUZ ETKİLEYEN HER YERDEN VE HERKESDEN UZAK DURACAKSIN tedavinin başarısı birazda buna bağlı
allhım hepimizin yardımcısı olsun ve bir an önce meleklerimize kavuştursun:içelim:

Canım Allah sabır versin benim hikayemde seninkine benziyor.Sana şöyle söyleyim çocuğunun olmaması insanları mutlu ediyor ve sana vah vah arkandan oh diyorlar.Kafana takma sakın bebeğini kucağına al ve kendi ailene bak.Benim eşimin annesi dahil ben 7 yıllık evliyim kimse bana çocuğumuz olsun diye bile dua etmedi hatta yüzüme oh dediler şimdi ben 6aylık hamileyim haberleri yok.Annem dahil kimsenin de tüp olduğundan haberi yok.Sadece eşim ben ve sizler biliyorsunuz.Kendi tarafımda bile çocuğumun olmamasını dalga konusu yapanlar oldu.İnsanın tek dostu kendisidir.Bunu unutma kafana onları takma.:nazar:

canım benim seninle aynı şeyleri paylaşıyoruz aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz belkide. bende 5 yıllık evliyim bebegimiz olmadı 4 kez aşılama yaptırdık ama olmadı Allah a şükür ki ilk mikroenjeksiyon denemizde Rabbim bize bu muhteşem duyguyu tattırdı darıs tüm isteyenlerin başına.aynen bende gizli saklı yaptırdım bü güne kadarki tüm tedavilerimi kimseye benim bebegim olmuyor demedim dersem başıma gelecekleri biliyordum. kimse bilemesine rağmen anlayanlar çok güzel laflar sokuyordu bende ben kendim istemiyorum çocuk istersem yaparım diyordum yalandan. 5 yıl sonra ne zorluklarla anne oldum ama ailemden bi çok kişi sırt döndü ne aramak ne sormak ne tebrik ama ben her zaman Allah a sığındım ve sığınmaya devam ediyorum Rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin.evet belki zoruma gidiyor olanlar ama hiç bişey benim için bebeğimden daha önemli değil ben herşeyimi verdim bebeğime kavuşabilmek için. Rabbim inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

arkadaşlar neden bu sitedeyiz hepimiz ??????? çünkü etrafımız bizi anlamayan yaşadıklarımızı bilmeyen onlar için hamilelik ceketi atsan olur zihniyetindeki insanlarla dolu kimin gerçek dostumuz kimin gerçek düşmanımız olduğunu bilemiyoruz yüzümüze ayy arkamızdan oh bu yüzden bende eşim, annem ve çok samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan başka kimseye söylemiyorum birde sizlerle paylaşıyorum ve her defasında bu link de dolaşırken iyiki varlar diyorum
bire bir tanışmasakda yaşadıklarımız aynı sorunumuz aynı birileri tanımadığı birileri için dua ediyor ediyoruz beraber sevinip beraber üzülüyoruz
doktorumun tavsiyesi SENİ ÜZEN STRESE SOKAN OLUMSUZ ETKİLEYEN HER YERDEN VE HERKESDEN UZAK DURACAKSIN tedavinin başarısı birazda buna bağlı
allhım hepimizin yardımcısı olsun ve bir an önce meleklerimize kavuştursun:içelim:

canım çok haklısın.veren Allah ama bi çok kişi bunu bilmez gibi davranıyo bi laf varya şer gibi görünen her işte bir hayır vardır diye bizlerde bu seyade aile eş dost içinde kim dost kim düşman bunu anladık.keşke yazabilsem yaşadıklarımı şaşarsın ama olmuyor anlatılmıyo bazen bazı şeyler.şimdiye kadar kimse bilmedi tedavi oldugumu şimdiden sonrada bebeğimi bu yolla dünyaya getirdiğimide bilmeyecek kimse.ama iyiki sizler varsınız Allah hepinizden razı olsun. sen biliyorsun nasıl sizlere haber verdiğimi nasıl sevindiğimi iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. ben sonucumu beklerken hepiniz benimle beklediniz ve o gün yazdığınız güzel dileklerize ağladım aklıma geldikçe. bu yüzden hepimiz anlıyoruz birbirimizi dualar ediyoruz sevincimizle seviniyor üzüntümüzle üzülüyoruz. tedavi sürecinde olan arkadaşlar sıkıldıkça gelin buraya yazın birbirinize :)) kötü olan herşeyden uzak kalın. Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hepiniz iyi haberler vereceksiniz Allah gönlünüze göre versin. sera cım sıra sende az kaldı :))

Arkadaslar en cok bu hosuma gıttı zaten kım dost kım düsman bellı oldu: Allahım dıyorum bu dünya ölümlü dünya sabır versın allahım sadece sabır ıstıyorum her ınsan karsılıgını bulur herdua kabul olur eger karsılıksız olsaydı ohoooooooooooo elbet herkez herseyın karsılıgını alacak bu dünyada olmasada öbür dünyada kımsenın kımseyı üzmeye hakkı yok yapabılecegımız tek sey sabretmek dua etmek kendımıze ve esımıze sımsıkı calısmak en önemlısı hep ayakta hıc yenılmeden dımdık ayakta kalmaya calısmak sızlerı sevıyorum arkadaslar allah herseyı ama herseyı gönlünüze göre versın

Arkadaslar en cok bu hosuma gıttı zaten kım dost kım düsman bellı oldu: Allahım dıyorum bu dünya ölümlü dünya sabır versın allahım sadece sabır ıstıyorum her ınsan karsılıgını bulur herdua kabul olur eger karsılıksız olsaydı ohoooooooooooo elbet herkez herseyın karsılıgını alacak bu dünyada olmasada öbür dünyada kımsenın kımseyı üzmeye hakkı yok yapabılecegımız tek sey sabretmek dua etmek kendımıze ve esımıze sımsıkı calısmak en önemlısı hep ayakta hıc yenılmeden dımdık ayakta kalmaya calısmak sızlerı sevıyorum arkadaslar allah herseyı ama herseyı gönlünüze göre versın

canımm arkadaşım sen sabırla bekle senin sırdaşın eşin.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun. biliyorum zor ama tıka kulaklarını ve onları Allah a havale et unutma Rabbim herşeyi öbür tarafa bırakmaz bu dünyada da hak edene hakkını verir ama onlar anlarmı bilmem :))

Back
X