Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelin hepimiz burda paylasalim eger sizinde böyle sorunlariniz varsa yazin ben cok bunaldim milletle ugrasmaktan ayni dert sizdedemi var sizde yazin
ahh kardeşim yaa ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen herkes güler ..valla kaynana elti meltiyi boşver yaa kimenee onlara nee ayy sinir oluyorum hee sen kendi hayatına bak bu çok zor bi süreç morel çok önemli hastaneye gittiğin zamanda söyleme yaa herşeyini herkese anlatma köstek olurlar boşversene umutla yürüdüğün bu yolda eşin ve sen varsın gerisi boşşşşşşş[/Q
haklisin ben neden takiyorum ki onlari zaten yeter artik allahim nasip kismet etsin bebisimi kucagima bi alsam hic kimse hic bisi umrumda degil dogru sölüyosun bu devir zaten öle olmus aglarsan yanliz aglarsin gülersen gülerler insanlar nankör zaten umursamaz herkez cikarci takmamak icin elimden geleni yapicam benneyaptımki
Canım Allah sabır versin benim hikayemde seninkine benziyor.Sana şöyle söyleyim çocuğunun olmaması insanları mutlu ediyor ve sana vah vah arkandan oh diyorlar.Kafana takma sakın bebeğini kucağına al ve kendi ailene bak.Benim eşimin annesi dahil ben 7 yıllık evliyim kimse bana çocuğumuz olsun diye bile dua etmedi hatta yüzüme oh dediler şimdi ben 6aylık hamileyim haberleri yok.Annem dahil kimsenin de tüp olduğundan haberi yok.Sadece eşim ben ve sizler biliyorsunuz.Kendi tarafımda bile çocuğumun olmamasını dalga konusu yapanlar oldu.İnsanın tek dostu kendisidir.Bunu unutma kafana onları takma.tesekkürler zaten kimsenin anladigida yok en dogrusu senin dedigin gibi ama ne kadar istemesemde kafama takiyorum ben zaten 3 yillik evliyim 2 yildirda tüp bebek sorunu var esimden dolayi cocuk olmuyor evlenip almanyaya geldim ve calisiyorum birde dükkan sahibiyiz esimin abisi karisi ve biz isletiyoruz cok sitresli bi yasam cevremdeki kimse anlamiyor anlamadigi gibi kimsenin isine gelmiyor zaten bizim cocuk yapmamiz eltilerimle ayni apartmanda yasiyoruz onlarin cocuklari var ve kaynanam hergün orda eltimin bütün ev isini yapiyor bense kimsenin umrunda degilim simdi tüp bebek yapmaya ugrasiyoruz bu sartlar altinda iste doktor randevularina bile zor gidiyoruz ve biz cocuk yapmaya kalkisinca herkezde surat bes karis ben anlamiyorum üstelik sorun bendede degil kendi cocuklarinda demekki bende olsaymis ne olacakmis acaba varsa yoksa onlar icin öbür gelinleri ve torunlari onlarin herseyine kosuluyor ben ne yapacagimi sasirdim arkadaslar birde bu sorunlar takma bosver diyorum kendime ama olmuyor cok mutsuzum
Canım Allah sabır versin benim hikayemde seninkine benziyor.Sana şöyle söyleyim çocuğunun olmaması insanları mutlu ediyor ve sana vah vah arkandan oh diyorlar.Kafana takma sakın bebeğini kucağına al ve kendi ailene bak.Benim eşimin annesi dahil ben 7 yıllık evliyim kimse bana çocuğumuz olsun diye bile dua etmedi hatta yüzüme oh dediler şimdi ben 6aylık hamileyim haberleri yok.Annem dahil kimsenin de tüp olduğundan haberi yok.Sadece eşim ben ve sizler biliyorsunuz.Kendi tarafımda bile çocuğumun olmamasını dalga konusu yapanlar oldu.İnsanın tek dostu kendisidir.Bunu unutma kafana onları takma.![]()
arkadaşlar neden bu sitedeyiz hepimiz ??????? çünkü etrafımız bizi anlamayan yaşadıklarımızı bilmeyen onlar için hamilelik ceketi atsan olur zihniyetindeki insanlarla dolu kimin gerçek dostumuz kimin gerçek düşmanımız olduğunu bilemiyoruz yüzümüze ayy arkamızdan oh bu yüzden bende eşim, annem ve çok samimi olduğum bir kaç arkadaşımdan başka kimseye söylemiyorum birde sizlerle paylaşıyorum ve her defasında bu link de dolaşırken iyiki varlar diyorum
bire bir tanışmasakda yaşadıklarımız aynı sorunumuz aynı birileri tanımadığı birileri için dua ediyor ediyoruz beraber sevinip beraber üzülüyoruz
doktorumun tavsiyesi SENİ ÜZEN STRESE SOKAN OLUMSUZ ETKİLEYEN HER YERDEN VE HERKESDEN UZAK DURACAKSIN tedavinin başarısı birazda buna bağlı
allhım hepimizin yardımcısı olsun ve bir an önce meleklerimize kavuştursun:içelim:
Arkadaslar en cok bu hosuma gıttı zaten kım dost kım düsman bellı oldu: Allahım dıyorum bu dünya ölümlü dünya sabır versın allahım sadece sabır ıstıyorum her ınsan karsılıgını bulur herdua kabul olur eger karsılıksız olsaydı ohoooooooooooo elbet herkez herseyın karsılıgını alacak bu dünyada olmasada öbür dünyada kımsenın kımseyı üzmeye hakkı yok yapabılecegımız tek sey sabretmek dua etmek kendımıze ve esımıze sımsıkı calısmak en önemlısı hep ayakta hıc yenılmeden dımdık ayakta kalmaya calısmak sızlerı sevıyorum arkadaslar allah herseyı ama herseyı gönlünüze göre versın