canım çok haklısın.veren Allah ama bi çok kişi bunu bilmez gibi davranıyo bi laf varya şer gibi görünen her işte bir hayır vardır diye bizlerde bu seyade aile eş dost içinde kim dost kim düşman bunu anladık.keşke yazabilsem yaşadıklarımı şaşarsın ama olmuyor anlatılmıyo bazen bazı şeyler.şimdiye kadar kimse bilmedi tedavi oldugumu şimdiden sonrada bebeğimi bu yolla dünyaya getirdiğimide bilmeyecek kimse.ama iyiki sizler varsınız Allah hepinizden razı olsun. sen biliyorsun nasıl sizlere haber verdiğimi nasıl sevindiğimi iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. ben sonucumu beklerken hepiniz benimle beklediniz ve o gün yazdığınız güzel dileklerize ağladım aklıma geldikçe. bu yüzden hepimiz anlıyoruz birbirimizi dualar ediyoruz sevincimizle seviniyor üzüntümüzle üzülüyoruz. tedavi sürecinde olan arkadaşlar sıkıldıkça gelin buraya yazın birbirinize :)) kötü olan herşeyden uzak kalın. Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hepiniz iyi haberler vereceksiniz Allah gönlünüze göre versin. sera cım sıra sende az kaldı :))
teşekkür ederim emsalllciğim inşallah sıra banada gelecek sabır ve zaman yaralarımıza ilaç olacak allahım benimde yüzüme gülecek ve evimimin neşesini meleğimi verecek eşimden başka benim ağlamalarımı üzüntümü acımı gören yok herkes mutlu ve umursamaz görüyor beni dışarıya öyle ama burdaki her arkadaşım gibi içimin fırtınasını ben ve eşim biliyor allahım onlarında eksikliklerini göstermesin arkamda koca bir dağ var ve ben ona yaslanarak tüm dünyaya meydan okuyabilecekmişim gibi kendimi güçlü hissediyorum allahım en kısa zamanda daha fazla bekletmeden meleklerimizi kucaklarımıza verir inşallah öpüyorum seni ve meleğinikaydirigubbakcemile5