• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ve yakinlarimizla sorunlar

canım çok haklısın.veren Allah ama bi çok kişi bunu bilmez gibi davranıyo bi laf varya şer gibi görünen her işte bir hayır vardır diye bizlerde bu seyade aile eş dost içinde kim dost kim düşman bunu anladık.keşke yazabilsem yaşadıklarımı şaşarsın ama olmuyor anlatılmıyo bazen bazı şeyler.şimdiye kadar kimse bilmedi tedavi oldugumu şimdiden sonrada bebeğimi bu yolla dünyaya getirdiğimide bilmeyecek kimse.ama iyiki sizler varsınız Allah hepinizden razı olsun. sen biliyorsun nasıl sizlere haber verdiğimi nasıl sevindiğimi iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım. ben sonucumu beklerken hepiniz benimle beklediniz ve o gün yazdığınız güzel dileklerize ağladım aklıma geldikçe. bu yüzden hepimiz anlıyoruz birbirimizi dualar ediyoruz sevincimizle seviniyor üzüntümüzle üzülüyoruz. tedavi sürecinde olan arkadaşlar sıkıldıkça gelin buraya yazın birbirinize :)) kötü olan herşeyden uzak kalın. Rabbim yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda hepiniz iyi haberler vereceksiniz Allah gönlünüze göre versin. sera cım sıra sende az kaldı :))

teşekkür ederim emsalllciğim inşallah sıra banada gelecek sabır ve zaman yaralarımıza ilaç olacak allahım benimde yüzüme gülecek ve evimimin neşesini meleğimi verecek eşimden başka benim ağlamalarımı üzüntümü acımı gören yok herkes mutlu ve umursamaz görüyor beni dışarıya öyle ama burdaki her arkadaşım gibi içimin fırtınasını ben ve eşim biliyor allahım onlarında eksikliklerini göstermesin arkamda koca bir dağ var ve ben ona yaslanarak tüm dünyaya meydan okuyabilecekmişim gibi kendimi güçlü hissediyorum allahım en kısa zamanda daha fazla bekletmeden meleklerimizi kucaklarımıza verir inşallah öpüyorum seni ve meleğinikaydirigubbakcemile5

tutkun09,
çok zor olmalı bu yaptığın...herkesten saklamak,bu stresi sadece kendi içinde yaşamak..nasıl başardın?
Eşim benim en büyük sırdaşım ve desteğim.İğneleri eşim vurdu beraber sırtlandık herşeyi şimdi mutluluğumuzuda kendimiz yaşıyoruz.Ben devamlı yatıyorum 2 aydır erken doğum riskim var.Bana ablamsın diyen beraber büyüdüğümüz teyzemin kızı ve teyzem bana 15 dk mesafede oturuyor.5 dk lığına bile ne hayırlı olsuna nede yatıyorsun ihtiyacın varmı bişeye diye gelmediler aramadılar ne diyim ki ben bunlara kendi ailem böyle yaparsa eşiminkilerin yaptıkları çok normal.

canım benim seninle aynı şeyleri paylaşıyoruz aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz belkide. bende 5 yıllık evliyim bebegimiz olmadı 4 kez aşılama yaptırdık ama olmadı Allah a şükür ki ilk mikroenjeksiyon denemizde Rabbim bize bu muhteşem duyguyu tattırdı darıs tüm isteyenlerin başına.aynen bende gizli saklı yaptırdım bü güne kadarki tüm tedavilerimi kimseye benim bebegim olmuyor demedim dersem başıma gelecekleri biliyordum. kimse bilemesine rağmen anlayanlar çok güzel laflar sokuyordu bende ben kendim istemiyorum çocuk istersem yaparım diyordum yalandan. 5 yıl sonra ne zorluklarla anne oldum ama ailemden bi çok kişi sırt döndü ne aramak ne sormak ne tebrik ama ben her zaman Allah a sığındım ve sığınmaya devam ediyorum Rabbim herşeyi herkesin gönlüne göre versin.evet belki zoruma gidiyor olanlar ama hiç bişey benim için bebeğimden daha önemli değil ben herşeyimi verdim bebeğime kavuşabilmek için. Rabbim inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Amin canım.

Arkadaşlar
sanırım aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, laf söylemek için nerdeyse çatlayan, neden bebek olmuyor diye konuyu hemen oraya getirmeye çalışan insanlarla dolu etraf, iyi ki bu forum var, iyi ki aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşabiliyoruz, zaten insan bazen tanımadıklarına daha rahat anlatıyor herşeyi, hepimiz için hayırlısı.. ben de bu ay sonu başlıyorum bu yolculuğa, az kişi biliyor ama onlar da bilmese iyi olacaktı sanırım.. özellikle hemen bebeği olan arkadaşlarım beni bazen lafları ile çok üzüyor, ama dediğiniz gibi eşlerimiz ve biz olmalıyız yalnızca kimseye üzülmeden, takmadan..

Arkadaşlar
sanırım aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, laf söylemek için nerdeyse çatlayan, neden bebek olmuyor diye konuyu hemen oraya getirmeye çalışan insanlarla dolu etraf, iyi ki bu forum var, iyi ki aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşabiliyoruz, zaten insan bazen tanımadıklarına daha rahat anlatıyor herşeyi, hepimiz için hayırlısı.. ben de bu ay sonu başlıyorum bu yolculuğa, az kişi biliyor ama onlar da bilmese iyi olacaktı sanırım.. özellikle hemen bebeği olan arkadaşlarım beni bazen lafları ile çok üzüyor, ama dediğiniz gibi eşlerimiz ve biz olmalıyız yalnızca kimseye üzülmeden, takmadan..

selam arkadasim ewet hepimizde ayni sorunlar var ne yazik gecte olsa ve anliyoruzki onlar icin üzülmeye degmezmis güclü olacagiz bu arada sende tedaviye baslayacagim yazmisin insallah hayirli olur öpdüm

teşekkür ederim emsalllciğim inşallah sıra banada gelecek sabır ve zaman yaralarımıza ilaç olacak allahım benimde yüzüme gülecek ve evimimin neşesini meleğimi verecek eşimden başka benim ağlamalarımı üzüntümü acımı gören yok herkes mutlu ve umursamaz görüyor beni dışarıya öyle ama burdaki her arkadaşım gibi içimin fırtınasını ben ve eşim biliyor allahım onlarında eksikliklerini göstermesin arkamda koca bir dağ var ve ben ona yaslanarak tüm dünyaya meydan okuyabilecekmişim gibi kendimi güçlü hissediyorum allahım en kısa zamanda daha fazla bekletmeden meleklerimizi kucaklarımıza verir inşallah öpüyorum seni ve meleğinikaydirigubbakcemile5

canım benim merak etme tabiki sıra sana da gelecek bu bizim sınavımız ne olursa olsun başaracagız diğmi ? yıkılmak yok. duygularını öyle içten anlatmışsın ki yine ağlattın beni kıyamam sana ben. Rabbim inşallahhhhhhhh o güzel gönlüne göre versin Rabbim yanında yardımcın olsun hepiniz dualarımdasınız arkadaşlar. (hamilenin ve yetimin dua sı kabul olurmuş ikiside benim) bizde seni öptük teyzesi :)

Eşim benim en büyük sırdaşım ve desteğim.İğneleri eşim vurdu beraber sırtlandık herşeyi şimdi mutluluğumuzuda kendimiz yaşıyoruz.Ben devamlı yatıyorum 2 aydır erken doğum riskim var.Bana ablamsın diyen beraber büyüdüğümüz teyzemin kızı ve teyzem bana 15 dk mesafede oturuyor.5 dk lığına bile ne hayırlı olsuna nede yatıyorsun ihtiyacın varmı bişeye diye gelmediler aramadılar ne diyim ki ben bunlara kendi ailem böyle yaparsa eşiminkilerin yaptıkları çok normal.

Amin canım.

Allah a şükür ki eşten yana şanslıyız bence bu herşeyden daha önemli benimde bütün iğnelerimi eşim yaptı sonucu alana karı koca oturup her dakika dua ettik açtık ellerimizi. canım olan biten hiç bişeyi kafana takma bende yatıyorum dr. wc dışında kalkma dedi aynı mesafede yiğenlerim ve ablalarım var ama bırak gelmeyi aramıyorlar bile. ne tebrik ettiler nede başka bişey ama bişey demiyorum ben bebegimi kucağıma alayım hayırlısı ile gerisi boş. Rabbim hepimizin yardımcı olsun

Allah a şükür ki eşten yana şanslıyız bence bu herşeyden daha önemli benimde bütün iğnelerimi eşim yaptı sonucu alana karı koca oturup her dakika dua ettik açtık ellerimizi. canım olan biten hiç bişeyi kafana takma bende yatıyorum dr. wc dışında kalkma dedi aynı mesafede yiğenlerim ve ablalarım var ama bırak gelmeyi aramıyorlar bile. ne tebrik ettiler nede başka bişey ama bişey demiyorum ben bebegimi kucağıma alayım hayırlısı ile gerisi boş. Rabbim hepimizin yardımcı olsun

en güzelini yapıyorsun emsalciğim takılma ayyy inanmıyorum ya ben tek kızım hep dua ederdim bir kız kardeşim olsun bir ablam olsun diye senin satırlarını okuyunca şaşırdım insanın vicdanı nasıl kaldırıyor bunu kardeşini ziyarete nasıl gelmez böyle zor bir durumda nasıl yanında olmaz
ben arkadaşlarımın hamileliklerinde evlerini bile temizlemeye giderim yemek yapar götürürüm yapamazlar diye eşleri sabah işe geçerken bana bırakırlar akşam yemeği yer öyle giderler halsizler aşeriyorlar diye elimden geleni yaparım ki kırk kat yabancılar bunlar
kardeşim için aklımı oynatırdım heralde
Allah hakkımızda hayrları hayr eylesin rabbim şerleri def eylesin böylelikle görüyoruz etrafımızdakileri
takılma kızzz bak bir sürü teyzesi var meleğinin hele bir doğsun resmini koy bir topike
bak nasıl bağrımıza basıp seveceğiz uzaktan uzaktan al istanbula gel kapım açık vallahi var burda bir teyzesi bir dediğini iki etmez meleğinin dimi amakaydirigubbakcemile5

en güzelini yapıyorsun emsalciğim takılma ayyy inanmıyorum ya ben tek kızım hep dua ederdim bir kız kardeşim olsun bir ablam olsun diye senin satırlarını okuyunca şaşırdım insanın vicdanı nasıl kaldırıyor bunu kardeşini ziyarete nasıl gelmez böyle zor bir durumda nasıl yanında olmaz
ben arkadaşlarımın hamileliklerinde evlerini bile temizlemeye giderim yemek yapar götürürüm yapamazlar diye eşleri sabah işe geçerken bana bırakırlar akşam yemeği yer öyle giderler halsizler aşeriyorlar diye elimden geleni yaparım ki kırk kat yabancılar bunlar
kardeşim için aklımı oynatırdım heralde
Allah hakkımızda hayrları hayr eylesin rabbim şerleri def eylesin böylelikle görüyoruz etrafımızdakileri
takılma kızzz bak bir sürü teyzesi var meleğinin hele bir doğsun resmini koy bir topike
bak nasıl bağrımıza basıp seveceğiz uzaktan uzaktan al istanbula gel kapım açık vallahi var burda bir teyzesi bir dediğini iki etmez meleğinin dimi amakaydirigubbakcemile5

canım benim Allah bin kere razı olsun güzel dileklerin düşüncelerin için. Rabbim o güzel gönlüne göre versin inşallahhhhh. kimseye hiç bişey demiyorum tüm bu olan beni akılllandırdı elbet birilerininde bana ihtiyacı olacak o zaman benimde işlerim olacak benimde kalbim paslanacak onlara karşı ( ben onlar gibi taş kalpli olabilirmiyim bilemiyorum ama ) neyseki sizler varsınız canım benim çok şanslıyım ki sizlerle tanıştım bebeğimde çok şanslı tabii dediğin gibi bir sürü teyzesi var :))) teyzemizi kocaman öptük duacınım canımın içi

canım ya bizim kafamıza vurup lokmamızı alsalar yarabbi şükür deriz yada en azından ben öyleyim ama olsun rabbim bir zerrenin bile hakkını verecekde alacakda hiiiiiiiç dert etmiyorum bugün bize yarın onlara darılmaya hakları bile olmayacak iyiki varız birbirimiz için bak ne güzel dertleşiyoruzda gülüyoruzda ağlıyoruzda herkes yerinde iyi olsun mutlu olsun bizim keyfimiz yerinde değilmi ama:içelim:

canım ya bizim kafamıza vurup lokmamızı alsalar yarabbi şükür deriz yada en azından ben öyleyim ama olsun rabbim bir zerrenin bile hakkını verecekde alacakda hiiiiiiiç dert etmiyorum bugün bize yarın onlara darılmaya hakları bile olmayacak iyiki varız birbirimiz için bak ne güzel dertleşiyoruzda gülüyoruzda ağlıyoruzda herkes yerinde iyi olsun mutlu olsun bizim keyfimiz yerinde değilmi ama:içelim:

haklısın canım bizler kötü olamayız çünkü bizi dertler sorunlar olumsuzluklar olgunlaştırdı sanırım :)) ama Allah a şükür ki kimsenin ahını günahını almıyoruz kendi halimizde derdimizle cebelleşip duruyoruz. Rabbim hiç birimizin agzının tadını huzurun kaçırmasın inşalahhh

Arkadaşlar

dertlendik falan derken sana yazmayı unutmuşum canım sen takma kafana hiç bişeyi en azından kim ne yaparsa yapsın sedece bunlae senin etrafında degil :)) sen duyma bak tedaviye başlayacakmışsın inşallahhh iyi sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun inşallah tedavi sürecindeki tüm arkadaşlarım güzel haberlerle gelir hepimiz bir birimize duacıyız

Back
X