• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yapanlar nolur acilll yardim

ebruelamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
95
32
3
37
kizlar ben gecen hafta pazartesi transferimi yaptirdim 6. gun transferi tek embirio bugun test yaptim ama cikmaz die umudum yoktu cok erken die bi baktim silikcikti inanamadim sonra aksamadogru bidaha yapim dedim bu sefer daha belirginlesti cizgi ama bazi arkadaslarim hamileysen nie silik cikti belki o catlatma ignesinin etkisidir falan dio ama ole olsa ikinci yaptigimda iice neden belirginlesti allahm kafayi yicem sevinemiorm uzulemiyorum benim gibi olan yada anlayan varmi nolur bi cvp verin

Canim bende pazartesi yaptırdım 19 test günüm eğer sen çatlatma ignesi yaptıysam onun etkisiyle 2.cizgi çıkar ben aynı hatayi asilamada yaptım aşılamadan 8 gün sonra çift çizgi cikmisti ama malesef sonuç negatif cikmisti bence sabırlı ol bekle

Çok erken yapmışsın simdi bu şüphe ile zaman geçmez malesef. .

Silik çıkma nedeni ise döllenmenin henüz yeni olmasıdır.
Yani muhtemelen hamilesin ama erken yaptığın için belli belirsiz çıkıyor.

Inşallah hamilesindir.Allah sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin

Ben transfer sonrasi 8. Gün yapmıştım idrar testi çok silik ikinci çizgi çıkmıştı ikiz gebelik olduğu için bukadar erken cikmis birkaç gün daha bekle seninki daha erken canim

arkadaslar hcg ignesinin etkisi diyosunuzda ben bikezde asilama yaptirdim ve ayni igneleri yine kullandim sonr agunum gelmeden once yine test yaptim ozmn silik bile cikmadi bide bu benim bugunki ikinci testim diyelimki ignenin etkisi sabah yaptigim testte belli belirsizdi aksama dogru yeniledigim tesstte daha belirmisti ikinci cizgi o ilaclarin ignelerin etkisi olsa neden ikinci yaptigimda daha koyulasti ayni kalmadi dosya yukleyebilirmiyim bilmiyorum ama bi deniim birincisi ve ikincisi diye bide oyle yorum yapin lutfen ve gercekten benim yasadigimi yasayanlar yorum yapsin

bakin bu ilk yaptigim test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 109
Kan testi yaptır istersen,benim 8. Gün idrarda çıkmadı ertesi gün kanda çıkmıştı

suan dua etmekten baska elimden bise gelmio ama bi tarafim var diyo sanki yarin kesin sonuc belli olcak kanida verdim bugun ztn sonucu yarin alicam demekki benim gibi erken test yapn kimse yokmus onu anladim :))(

suan dua etmekten baska elimden bise gelmio ama bi tarafim var diyo sanki yarin kesin sonuc belli olcak kanida verdim bugun ztn sonucu yarin alicam demekki benim gibi erken test yapn kimse yokmus onu anladim :))(
canım hayırlı olsun bebişin tutunmuş :KK46::KK46: bi arkadaş transferin 5. günü yapmıştı çıkmıştı ve testler günden güne koyulaşmıştı, başka bir arkadaşta 10. gün yapmıştı ve çok net çıkmıştı demekki daha önce yapsa yine çıkacaktı. sen içini ferah tut. çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir. sen iğneyi vurulunca 36 saat sonra opu oluyor ve o gün döllendiriyorlar, 5. gün embriyosu olsa ve bugün transferin 6. günü olsa toplamda 11-12 gün geçmiş olur iğnenin üzerinden ve etkisi kaybolmuştur.

kizlar ben gecen hafta pazartesi transferimi yaptirdim 6. gun transferi tek embirio bugun test yaptim ama cikmaz die umudum yoktu cok erken die bi baktim silikcikti inanamadim sonra aksamadogru bidaha yapim dedim bu sefer daha belirginlesti cizgi ama bazi arkadaslarim hamileysen nie silik cikti belki o catlatma ignesinin etkisidir falan dio ama ole olsa ikinci yaptigimda iice neden belirginlesti allahm kafayi yicem sevinemiorm uzulemiyorum benim gibi olan yada anlayan varmi nolur bi cvp verin
Ben epeydir bu sitede üyeyim ama yorumlara pek katilmam.senin paylasimina ama cvp verme
Canim gönderine kızîmdam fırsat bulamadığïm.icin simdi cvp veriyorum
Bende tüp bebek tedavisi gördum ve gebelik testimi dayanamayıp erkenden kendim yaptım.aynı sende ki gibi ikinci cizgi belli bellirsiz cıktı bende.hamileydim☺ve sende yüzde 90 bence aynı benim.gibi yeni olduğu icin silik cikti.eminim hamilesin.allah gönlüne göre versin.

canım hayırlı olsun bebişin tutunmuş :KK46::KK46: bi arkadaş transferin 5. günü yapmıştı çıkmıştı ve testler günden güne koyulaşmıştı, başka bir arkadaşta 10. gün yapmıştı ve çok net çıkmıştı demekki daha önce yapsa yine çıkacaktı. sen içini ferah tut. çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir. sen iğneyi vurulunca 36 saat sonra opu oluyor ve o gün döllendiriyorlar, 5. gün embriyosu olsa ve bugün transferin 6. günü olsa toplamda 11-12 gün geçmiş olur iğnenin üzerinden ve etkisi kaybolmuştur.
canim bugun transferimin 6. gunu deil yumurta toplamadan 6 gun sonra transfer ettiler embirioyu yani altinci gun embriosu :) bugun transferden sonraki 8. gunum yani transferden 8 gun gecti zaten cumada normal kan testim vardi ama ben bugunde baska bi yerde verdim emin olmak icin

canim bugun transferimin 6. gunu deil yumurta toplamadan 6 gun sonra transfer ettiler embirioyu yani altinci gun embriosu :) bugun transferden sonraki 8. gunum yani transferden 8 gun gecti zaten cumada normal kan testim vardi ama ben bugunde baska bi yerde verdim emin olmak icin
oooo o zaman kesin hamilesin tebrikleerrrrr :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200:

insllh canim yarin kan sonucumu alcam normalde hastane randevum 18 i yani ben 4 gun onceden yaptm umarim dediigin gibi ignenin etkisi gecmistir cunku bu sefer bukadar yaklastim
yikilirim die dusunuorm insl allah yuzumu guldirur dogum gunu hediyemi bana verir

Ben epeydir bu sitede üyeyim ama yorumlara pek katilmam.senin paylasimina ama cvp verme

Canim gönderine kızîmdam fırsat bulamadığïm.icin simdi cvp veriyorum
Bende tüp bebek tedavisi gördum ve gebelik testimi dayanamayıp erkenden kendim yaptım.aynı sende ki gibi ikinci cizgi belli bellirsiz cıktı bende.hamileydim☺ve sende yüzde 90 bence aynı benim.gibi yeni olduğu icin silik cikti.eminim hamilesin.allah gönlüne göre versin.
canlarimm simdi aldim kan sonucumu daha 8. gunden 48.4 sonucum umarim cuma gunu gittigimde ikiye katladiginida duyarim suan hafif hafif karin agrilarim var kendime istirahat verdim sadece yemek yiyip dinleniyorum ve cuma gunu benim dogum gunum tam dogum gunumde sonucumu ogrenicem insllah allahm bana hediyelerin en guzelini verir ve benimle birlikte isteyen herkese insallah

canlarimm simdi aldim kan sonucumu daha 8. gunden 48.4 sonucum umarim cuma gunu gittigimde ikiye katladiginida duyarim suan hafif hafif karin agrilarim var kendime istirahat verdim sadece yemek yiyip dinleniyorum ve cuma gunu benim dogum gunum tam dogum gunumde sonucumu ogrenicem insllah allahm bana hediyelerin en guzelini verir ve benimle birlikte isteyen herkese insallah
Tuttumu

Back
X