tüp bebek yapanlar nolur acilll yardim

inslallah tek istegim o ama korkular hic bitmio ins bigun kucaimada alirim ins isteyen herkesede verir yuce rabbim
Düşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)

Gözünüzz aydinn canimmm tebrikk ederimm... ah o gunler beklemek cok zorr :)
Bende yurrtdisindayim ama turkiyede tatilde yaptirdimve cok sukur tuttu.. ilk denememizde :) 9 haftalik olduuu.. :)
Rabbim.insAllah sag saglim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder :)

Düşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)
walla suan ilk uc ay tehlikeyi atlatmaktan baska bisey dusunemiorum canim ama ins o gunleride gorurum aklimda hep bi erkek ismi vardi daha hamile kalmadan takmistim o isme bana cok sicak candan geldigi icin " ogulcan " koyarim die soluyodum hep kismet hayirlisi ins bakalim

Gözünüzz aydinn canimmm tebrikk ederimm... ah o gunler beklemek cok zorr :)
Bende yurrtdisindayim ama turkiyede tatilde yaptirdimve cok sukur tuttu.. ilk denememizde :) 9 haftalik olduuu.. :)
Rabbim.insAllah sag saglim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder :)
ins canim hemen hemen ayniyiz desene :) cok sukur sorun neydi sende bendeki tek sorun kafadaydi :) atamiodum aklimdan bi turlu hep stres sknti onyuzden dedik bizde deneyelim benim stresten uzaklasicaim yok yasta 28 oldu malesef :) ama 27 de tuttu :))))

ins canim hemen hemen ayniyiz desene :) cok sukur sorun neydi sende bendeki tek sorun kafadaydi :) atamiodum aklimdan bi turlu hep stres sknti onyuzden dedik bizde deneyelim benim stresten uzaklasicaim yok yasta 28 oldu malesef :) ama 27 de tuttu :))))

Bizde iki taraftan sorun vardi canim..
bende pcos ve esimdede sperm sayisi az ve kalitesi dusuktu... mecbur IVF dediler..
burdakilere guvenmedim.. turkiyede yaptirdim
.siz kac haftalik oldunuz???

Back
X