Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inslallah tek istegim o ama korkular hic bitmio ins bigun kucaimada alirim ins isteyen herkesede verir yuce rabbimAmin canım inş. Hayrlisiyla kucağına alırsin sende inş.darısı başımıza :)
ben yurtdisindayimNerde tup bebek yaptiniz
HMM hayırlısı olsunben yurtdisindayim
Düşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)inslallah tek istegim o ama korkular hic bitmio ins bigun kucaimada alirim ins isteyen herkesede verir yuce rabbim
walla suan ilk uc ay tehlikeyi atlatmaktan baska bisey dusunemiorum canim ama ins o gunleride gorurum aklimda hep bi erkek ismi vardi daha hamile kalmadan takmistim o isme bana cok sicak candan geldigi icin " ogulcan " koyarim die soluyodum hep kismet hayirlisi ins bakalimDüşünüp te üzme kendini annesi,tutunmuş artık bebişin,inş.o gunleride görürsün.hiç üzülme. Daha erken ama isim dusunuyor musun :)
ins canim hemen hemen ayniyiz desene :) cok sukur sorun neydi sende bendeki tek sorun kafadaydi :) atamiodum aklimdan bi turlu hep stres sknti onyuzden dedik bizde deneyelim benim stresten uzaklasicaim yok yasta 28 oldu malesef :) ama 27 de tuttu :))))Gözünüzz aydinn canimmm tebrikk ederimm... ah o gunler beklemek cok zorr :)
Bende yurrtdisindayim ama turkiyede tatilde yaptirdimve cok sukur tuttu.. ilk denememizde :) 9 haftalik olduuu.. :)
Rabbim.insAllah sag saglim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder :)
ins canim hemen hemen ayniyiz desene :) cok sukur sorun neydi sende bendeki tek sorun kafadaydi :) atamiodum aklimdan bi turlu hep stres sknti onyuzden dedik bizde deneyelim benim stresten uzaklasicaim yok yasta 28 oldu malesef :) ama 27 de tuttu :))))
Yurtdışında derken hangi ülkedesiniz acaba?ben yurtdisindayim
ben simdi tam 7+4 oldmBizde iki taraftan sorun vardi canim..
bende pcos ve esimdede sperm sayisi az ve kalitesi dusuktu... mecbur IVF dediler..
burdakilere guvenmedim.. turkiyede yaptirdim
.siz kac haftalik oldunuz???
Yurtdışında derken hangi ülkedesiniz acaba?
ben simdi tam 7+4 oldm
Bende almanyadayım.İnşaAllah sağlıcakla alırsınız meleğinizi kucağınıza.Rabbim bizlere de nasib eder inşaAllah bu mutluluğu yaşamayı...avusturya