• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek yaptianlar sorum olacak bir bakin lutven

beyza1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
137
1
46
Almanya
ozur dilerim ilkkez tup bebek denemiz purogan 900 UI/1,08 ml gorgo ile 370 euroyo aldik ve icinden 9 tane iyne ucu var 1,08 ml ilac var cok az degilmi kizlar ben bunu 9 icindemi kullanacam yoksa ilaci 9 tanemi alacam eger alacaksam cok pakali nolur beni bilgilendirirseniz coksevinirim daha dr 16 terminim var umarim yazdiklarimi anlamissinizdir mesazlarinizi bekliyorum......:26:

ozur dilerim ilkkez tup bebek denemiz purogan 900 UI/1,08 ml gorgo ile 370 euroyo aldik ve icinden 9 tane iyne ucu var 1,08 ml ilac var cok az degilmi kizlar ben bunu 9 icindemi kullanacam yoksa ilaci 9 tanemi alacam eger alacaksam cok pakali nolur beni bilgilendirirseniz coksevinirim daha dr 16 terminim var umarim yazdiklarimi anlamissinizdir mesazlarinizi bekliyorum......:26:

yok canım onu o şişedeki ilaçtan çekeceksin ondan belli miktarda şırıngaya alacaksın demedilermi sana bence sen tam detaylı ögrenmek için ara hastaneni onlara sor onlar en ii bilgiyi verirler

Son düzenleme:
Back